GPS

(41 Produkter)

  Merker

Valgt:
 •  
 •  

  Farge

Valgt:
 •  
 •  

  Pris (kr)

 • kr - kr
  Velg

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER ETTER
Side1av
1
 
SORTER ETTER
Side1av
1

Finn frem med praktiske GPS-enheter

Det er lenge siden GPS kun var til bruk for bilister og sjåfører. I dag har de fleste en GPS i en eller annen form, enten det er i form av en klokke, telefon eller en egen GPS-enhet. En GPS-enhet er noe av det beste man kan ha da det tilbyr en mer avansert og detaljert oversikt over landskap og strekning.
Når du kjøper en GPS er det et par ting du bør tenke på, slik at du er sikker på at du får akkurat det du har behov for:
 • Kart: Hvor er du, og hvor skal du? Skal du ut i den store vide verden, eller holder du hus i Skandinavia? GPS-enhetene varierer, og har forskjellige kart avhengig av hvor man tenker å bruke den. Unngå å stå med halen mellom beina med et lite Norges-kart når du egentlig må vite avstanden fra Latinerkvarteret til Notre Dame i Paris!
 • Hvor avansert trenger enheten din å være? Tenk på at tilbudene varierer og at enhetene er mer eller mindre avanserte i forhold til avstand, navigering og informasjon.
 • Når man har funnet den perfekte GPS-enheten, er det bra å finne ut av hvor ofte kartet oppdateres seg. Landskapet endrer seg stadig, og nye veier bygges. Det kan være fortvilende å forsøke å navigere seg frem i et ukjent terreng med et gammelt kart. Pass på at det inngår en oppdateringsfunksjon i din flunkende nye GPS.
GPS GPS, eller Global Positioning System som det også kalles, er et nettverk som består av minst 24 satellitter som går i bane rundt jorda. Det er dette satellittsystemet som gjør det mulig for mottakeren å fastslå sin egen posisjon med stor nøyaktighet.

Nyttige og brukervennlige funksjoner

Tenk på hvilke behov du har når velger GPS. Det er viktig at dekningen er god slik at du kan stole på at du finner frem uansett hvilket værforhold eller landskap du befinner deg i. Skal du på lengre turer er det bra å sørge for at enheten har lang batterilevetid.
GPS-enheter skal gjøre livet og turen lettere, og ikke ytterlige komplisert. En stemmestyrt enhet er god å ha når du er på veien, enten i bil eller på sykkel. Om man begynner å tukle med GPS-en når man sitter bak rattet kan det by på problemer, og være til fare for både deg og andre i trafikken. Vi har en rekke gode enheter som er beregnet til deg som er på farta. Enheten skal være enkel å bruke uten for mye dill og dall. Det er praktisk med en litt større skjerm og håndterlige knapper, samt at zoom-funksjonen også er god.
Det er mulig å legge inn egne kart på enheten din. Man kan til og med få en GPS hvor man kan legge inn et ekstra minnekort og dermed få ekstra kapasitet. Noen av funksjonene man kan få på GPS-enheter av høy kvalitet er.
 • Pulsmåler
 • Deling på sosiale medier
 • Realtidinstruksjoner
 • Værprognoser
 • Hastighetsmåler
 • Kobling til smarttelefon
En GPS er rett og slett en liten datamaskin som gjør livet lettere for deg. Det er også morsomt å dele treningsresultater og løyper på sosiale medier. Kanskje du har lyst å utfordre venner og familie til å delta i konkurranser?
Har du behov for tilbehør til GPS-en din, finner du det også her. Strømadapter, ekstra kart og monteringsutstyr er godt å ha.
Vi har alt du kan tenke deg til friluftslivinteresserte mennesker. Legger du ut på langtur med telt, stormkjøkken, kart og kompass, er det kjedelig å oppdage at utstyret svikter på grunn av dårlig kvalitet. Hos oss er sikret gode produkter av høy kvalitet til gode priser, håndplukket av erfarne fjellfolk. God tur!


Trenger du hjelp?
Har du spørsmål?
Kontakt våre eksperter her!
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.
Send oss en melding nå