Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt

Lyskilder

1 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Silva OL-Punches 432 Serie B 10 deler
Silva OL-Punches 432 Serie B 10 deler
Silva
OL-Punches 432 Serie B 10 deler
Veil. pris 709 kr 439 kr
- 38 %

Alltid beredt

Innimellom er det ikke alltid ting går som planlagt, og når det virkelig ikke går som planlagt og uhellet er ute, kan det være lurt å være beredt.Lifesystems 12 timers lightsticks på Addnature.no Vi i Addnature har opparbeidet oss en ekspertise og har siden 2000 bygd opp et sortiment som passer deg som er som oss og elsker aktiviteter i naturen. Senere lanserte vi nettbutikken og kunne endelig nå ut til flere. Når vi er ute på langtur og uhellet er ute, vet vi at en lyskilde kan merke og varsle andre. Så selv om vi stort sett holder oss på bena, er det alltid en lyskilde i sekken. Slik i tilfelle.

Når uhellet er der du er og dere er ute

En lyskilde som er super å bruke når uhellet er ute, er en lysstav som er ment til nødsituasjoner. Nettopp fordi den er laget for å varsle og muliggjøre en redning i fjellet, så lyser den i hele 15 timer. Dermed rekker redningsmannskapet å finne frem. En slik lysstav er utstyrt med praktiske egenskaper og detaljer som gummi som du kan henge den opp etter og at du bøyer den på midten til den knekker, og rister den etterpå for å slå den på. Fordi den er laget av slitesterk polyetylen, kan du stole på at den tåler både å ligge klar i sekken og å bli brukt, heng den fast på skibuksa.

Nyt naturen med praktisk utstyr i sekken

Nå er det ikke bare smarte lyskilder som er praktisk å pakke i sekken før du legger ut på langtur. Enten du har tenkt til å klatre i fjellet eller padle elvelangs, så er det mye som er både praktisk og lurt å ta med på turen. Er du som oss og elsker å ta en aktiv livsstil ut i naturen, enten du er klatrer, skikjører, padler, syklister, vandrer, surfer eller løper, vil du finne det du trenger i produktbredden vår. Vi elsker friluftsliv og det er viktig for oss at du som deler denne kjærligheten, har den samme tilgangen til kvalitetsprodukter som det vi har. Målet er at handleopplevelsen din skal stå i stil med den fantastiske opplevelsen det er å få komme seg ut i naturen.