Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt
Lykt og lamper for camping og friluft
Når du er ute i villmarken er det praktisk og hjemmekoselig å ha en teltlampe når mørket faller. I lyset av en campinglampe kan du ligge våken og planlegge morgendagens rute eller avslutte dagen med en bra bok. Vi tilbyr et stort utvalg av batteridrevne varianter og klassiske modeller med lampeolje.

Campinglykter

7 Produkter
Filter
Nullstill

Lysstyrke i lm

lm
lm

Levetid (timer) i h

h
h

Energitype

  • Batteri 2
  • naturlig drivstoff 5

Farge

  • Grå
  • Blå
  • Hvit

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 2
  • 4
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Primus EasyLight Lykt med Piezo Ignition
Primus EasyLight Lykt med Piezo Ignition
Primus
EasyLight Lykt med Piezo Ignition
Veil. pris 769 kr 699 kr
Primus EasyLight Duo Lykt
Primus EasyLight Duo Lykt
Primus
EasyLight Duo Lykt
Veil. pris 829 kr 519 kr
- 37 %
Black Diamond Volt Lykt Grå
Black Diamond Volt Lykt Grå Grå
Black Diamond
Volt Lykt Grå
Veil. pris 569 kr 459 kr
- 19 %
Black Diamond Volt Lykt Blå
Black Diamond Volt Lykt Blå Blå
Black Diamond
Volt Lykt Blå
Veil. pris 569 kr 319 kr
- 43 %
Primus Micron Lykt Stålnett med Piezo-tenning
Primus Micron Lykt Stålnett med Piezo-tenning
Primus
Micron Lykt Stålnett med Piezo-tenning
Veil. pris 929 kr 589 kr
- 36 %
Primus Mimer Lykt
Primus Mimer Lykt
Primus
Mimer Lykt
Veil. pris 719 kr 449 kr
- 37 %
Primus Mimer Duo Lykt
Primus Mimer Duo Lykt
Primus
Mimer Duo Lykt
Veil. pris 769 kr 489 kr
- 36 %

Lys i teltet

Når du skal på telttur har Addnature.no alt du trenger av tilbehør for å få en optimal turopplevelse. Vi har et bredt spekter av utstyr for friluftsliv, telting og tilbereding av mat. Vi har også campinglykter for enhver anledning. En god lykt kan komme godt med om du skal tre i mark før neste kast i favorittelven, eller foreta litt kartlesing før du finner den perfekte teltplassen for kvelden. Litt lys sørger også for trygg matlaging, og gjør det enklere å finne frem i teltet når det er tid for å sove. Å snuble seg frem over sovende medcampere er ikke alltid så populært. Addnature har campinglykten for deg uansett om du vil ha en lyskanon eller bare et stemningsskapende mykt skinn som gjør det trygt for små vandrere å legge seg til ro for natten.
Campinglykt

Valg av lykter

Når du skal gå til anskaffelse av en campinglykt, bør du ta stilling til faktorer som lysstyrke, kvalitet og batterilevetid. På vinterstid anbefaler vi å trekke fra litt på oppgitt batterilevetid, pakk gjerne med ekstra batterier. Er du avhengig av lang batteritid, bør du velge en batterisparende LED lykt. Er stemning viktigere enn brennetid, har vi den klassiske stormlykten med brenseltank som gir 20 timers brenntid og litt stemningsskapende varme med på kjøpet. Et annet alternativ til batterier, er gassblusslanternen med et enkelt og robust design. De passer svært godt til både båt og telt. Skru lampen på gassbeholderen, og du kan justere lyskilden opp til 120 W lysstyrke. Skal du på skikkelig langtur, og vil minimere oppakningen, håp på sol. Velg solskinn på boks i en nett liten lampe med solcellepanel som gir nytt liv til dens oppladbare batterier. Mer naturvennlig får du det ikke. Vi har også en kombinert lampe, lommelykt og batteribank i vårt sortiment. Den kan tilkobles flere lamper, slik at du kan lyse opp campstedet ditt fra flere hold og sette din egen stemning på lyset. Den fungerer også som bank for andre elektriske gadgets du har med deg.

Lyskvalitet og rekkevidde

De sterkeste campinglyktene våre har lang rekkevidde og gir deg alt du trenger av lys for å montere teltet uten fomling som ender med at stangen tres feil vei inn i sliden. Dette er lampene som også lyser opp en større leir med flere deltakere, og gir klart og godt lys i et romslig telt. Med flere styrkeinnstillinger kan du også dempe lyset om det trengs. Ønsker du mer kompakte lettvektsutgaver for å minimere oppakningen, har vi en rekke hendige lommeutgaver, eller kombinerte modeller. Vi har flerbruksvarianter av lommelykter, som i oppslått versjon blir en praktisk lanterne med opphengingsfunksjon. Mange av lyktene våre har en rekke innstillinger som gjør det enkelt å tilpasse lyset til behovet. Med dimmefunksjon, justerbart fokusområde, og blinkfunksjon har du store muligheter for å få akkurat det lyset du trenger på campplassen. Lyskilden kan også påvirkes gjennom valg av glass. Frostet glass gir en mer behagelig og diskret lyskilde enn hva det vanlige klare glasset gjør.

Oppheng av campinglykt

De fleste campinglyktene våre har solide hanker og opphengsbøyler for feste ovenfra. Enkelte har et mindre opphengsøye øverst. Begge alternativer gjør det enkelt å henge lampene opp i teltstangen eller nærmeste tre. Det finnes også morsomme og fleksible lykter med snedige festeanordninger som fangarmer til å feste på sekken, båtkalesjen eller teltstangen. Mange av våre campinglamper står også stødig mot underlaget. Vi har et rikholdig utvalg av campinglamper, fra de rene arbeidshester, til nostalgiske lanterner, retroutgaver med bærehåndtak og moderne sammenleggbare lettvektere. Ta en titt på våre nettsider før du legger ut på tur, vi har alt du trenger for en vellykket overnatting i naturen.