Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt til fotturen - sko, staver og ryggsekker

Glass

8 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Merker

Serien

  • Bliz Breeze 2
  • Bliz Fusion 2
  • Bliz Matrix 2
  • Bliz Vision 2

Farge

  • Rosa
  • Gjennomsiktig

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Bliz Fusion M3 reserveobjektiv Transparent
Bliz Fusion M3 reserveobjektiv Transparent Transparent
Bliz
Fusion M3 reserveobjektiv Transparent
189 kr 169 kr
- 11 %
Bliz Matrix M3 reserveobjektiv for små briller Transparent
Bliz Matrix M3 reserveobjektiv for små briller Transparent Transparent
Bliz
Matrix M3 reserveobjektiv for små briller Transparent
189 kr 169 kr
- 11 %
Bliz Matrix M3 reserveobjektiv for små briller Rosa
Bliz Matrix M3 reserveobjektiv for små briller Rosa Rosa
Bliz
Matrix M3 reserveobjektiv for små briller Rosa
189 kr 169 kr
- 11 %
Bliz Vision M3 reserveobjektiv Transparent
Bliz Vision M3 reserveobjektiv Transparent Transparent
Bliz
Vision M3 reserveobjektiv Transparent
189 kr 169 kr
- 11 %
Bliz Fusion M3 reserveobjektiv Rosa
Bliz Fusion M3 reserveobjektiv Rosa Rosa
Bliz
Fusion M3 reserveobjektiv Rosa
189 kr
Bliz Breeze M3 reserveobjektiv Transparent
Bliz Breeze M3 reserveobjektiv Transparent Transparent
Bliz
Breeze M3 reserveobjektiv Transparent
189 kr 169 kr
- 11 %
Bliz Breeze M3 reserveobjektiv Rosa
Bliz Breeze M3 reserveobjektiv Rosa Rosa
Bliz
Breeze M3 reserveobjektiv Rosa
189 kr 169 kr
- 11 %
Bliz Vision M3 reserveobjektiv Rosa
Bliz Vision M3 reserveobjektiv Rosa Rosa
Bliz
Vision M3 reserveobjektiv Rosa
189 kr 169 kr
- 11 %

Utskiftbare glass til sportsbrillene dine

Trenger du nye glass til sportsbrillene dine? Mange sportsbriller har nemlig den unike funksjonen at du kan bytte ut linseglassene, slik at de blir mer allsidige og kan brukes ved forskjellige lysforhold. De ulike fargene egner seg til bestemte bruksområder, og du velger derfor fargene og linsene ut fra det som passer deg best. Der vanlige linseglass er laget for å holde solen ute, slik at du ser mindre, gjør utskiftbare linseglass det motsatte. De hjelper deg til å se mer – flere detaljer, mer dybde og klarere definisjon. Brilleprodusenten Oakley er en av de ledende aktørene på markedet når det gjelder sportsbriller og utskiftbare glass, og på addnature.no finner du et stort utvalg av Oakleys linseglass til alle aktiviteter og formål. Bare velg de fargene og linseglassene som du helst vil se verden gjennom!
Oakley glass

Hva er en sportsbrille?

En sportsbrille er ikke bare et motetilbehør, eller noe du bruker for å se kul ut. Det er praktiske briller som brukes for å beskytte øynene mot sterkt sollys, plagsomme insekter og andre ting man kan få inn på øynene under aktivitet. De skal helst være lette, sitte godt og ikke dugge selv om man blir varm og svett. Stengene bør være ventilerende og solide, og brillene bør sitte behagelig over nesen. De kommer ofte i plastinnfatninger eller annet materiale som gjør dem holdbare, lette og sterke, og de knuses ikke like lett ved støt og fall. Glasslinsene i sportsbrillene kan forsterke kontrastene rundt deg, slik at du ser detaljene i terrenget bedre. Du kan bytte ut glassene dersom været endrer seg, eller dersom du benytter brillene både på dag- og kveldstrening. På den måten vil du alltid ha et optimalt syn og kan tilpasse deg lyset. Linseglassene kommer i et utvalg av farger, så hvis du bedriver utendørsaktiviteter i all slags vær og lysforhold, bør du absolutt vurdere en brille med utskiftbare linseglass.

Brilleglass til allsidig bruk

Med det store utvalget av utskiftbare linseglass er det lett å finne noen som fungerer for deg. Om du ofte trener i sterkt sollys, kan det være lurt å investere i glasslinser som demper lyset, og du bør derfor velge glass som er blå, grå, grønne eller brune, slik at de føles mer behagelige for øynene. Gule glass vil kunne forsterke kontrastene i omgivelsene, og anbefales derfor når det er lite lys. De klare eller nøytrale glasslinsene passer best når det er mørkt ute, eller ved aktiviteter når det er mye vind og du ønsker å beskytte deg mot elementene, men likevel ikke ønsker å dempe lyset. Du kan også bruke polariserende glass i sportsbrillene dine, og disse passer godt til lyse forhold samtidig som de beskytter øynene mot gjenskinn fra vann, sand og snø. Polariserende glass er noe mørkere enn klare glass, og de bør derfor ikke brukes til kveldstrening når det er mørkt ute. Speilglass vil på sin side forsterke effekten av de fargede glasslinsene og reflektere sollyset og fjerne gjenskinn i glasset. Men uansett hvilke glass du velger, er det alltid nødvendig å sørge for at de beskytter mot både UVA- og UVB-stråling, ettersom UV-stråler kan forårsake det som kalles Photo Keratitis – bedre kjent som snøblindhet.