Online sykkelbutikk
På farten i byen | Naviger i asfaltjungelen med stil

Tufte Wear

2 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Størrelse

  • S

Merker

Farge

  • Blå
  • Oliven

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Tufte Wear
Vårt mål er å lage så komfortable klær som mulig, produsert på den mest miljøvennlige måten vi kjenner til. Tufte Wear ble grunnlagt av Olaf Tufte. En ordentlig fin fyr, bonde og olympisk mester fra Vestfold. Med mantraet «Det er alltid mulig å bli bedre» begynte Olaf å lage supermyke boxere til den hardt arbeidende mannen. Merket har kommet langt siden den tid, men mantraet står fortsatt like stødig. Det er grunnlaget for alt vi gjør, og driver oss fremover mot stadig nye mål.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Tufte Wear Pants Herre Blå
Tufte Wear Pants Herre Blå Blå
Tufte Wear
Pants Herre Blå
1.239 kr 689 kr
- 44 %
  • Versjoner: S
Tufte Wear Jacket Herre oliven
Tufte Wear Jacket Herre oliven oliven
Tufte Wear
Jacket Herre oliven
1.419 kr 779 kr
- 45 %
  • Versjoner: S

Miljøvennlig og komfortable klær

Til det norske friluftsmennesket så byr Addnature på friluftsutstyr på nett. Du finner blant sortimentet alt du skulle trenge til å dra på fottur, telting og kalde løpeturer. Sortimentet deres oppdateres stadig, slik at du får det nyeste på markedet. Her tilbys det også miljøvennlige alternativer, som ikke går utover kvaliteten. Tufte Wear er grunnlagt av Olaf Tufte som var en olympisk mester fra Vestfold. Han mente at det alltid var mulig å bli bedre, noe som vises på kvaliteten av plaggene. Det første de produserte var myk undertøy for menn, men har siden utviklet seg til så mye mer innen treningstøy.


Bambull to-lags komfort og bærekraft

Tufte Wear har noe for alle, da spesielt for den miljøbevisste. Bambull er ull med myk bambusviskose på innsiden og varm merinoull på utsiden som gir to lag med komfort. Bambull er meget tilpasset for personer med sensitiv hud og er derfor allergivennlig. Du får varmen fra ull, men ikke direkte på huden som produkter av dun. Den myke bambusen er plassert rundt halslinning, håndledd og alle kanter på tøyet. Dette er for å kunne tilby ullundertøy og lignende for alle. Bambusviskosen har du til takke som bærekraftig materiale.

Trening med god samvittighet

Softboost-teknologien består av bambus som råmateriale og kan derfor brytes ned. Lyocell kommer av bambus og blir til fiber. Lyocell reduserer vannbruket ved å gjenbruke vannet når løsemidelet går tomt.Jakke fra tufte wear på Addnature.no Dette resulterer i mykt fiber uten noen skadelige kjemikalier. Produkter som er laget av Softboost er t-skjorter, topper og undertøy. Her finner du derfor plagg du kan ha på deg og trene i med god samvittighet. Softboost-teknologien er sertifisert med Oeko-tex standarden, som betyr at plaggene er fri for farlige kjemikalier. Du kan derfor trygt gå med klesplaggene uten å bekymre deg for å få noen allergiske reaksjoner eller lignende. Emballasjen er av papp.