Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt
Messenger-bag
Timbuk2 – sykkelvesker og ryggsekker
Timbuk2 startet i 1989 av et sykkelbud i San Francisco som begynte å sy sin egne Messenger-veske. Målsettingen var å lage vesker slitesterke nok for sykkelbud, men også så fine at de ville tiltrekke en bredere, urban kundekrets. Og på den veien er det...

Timbuk2

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Stort utvalg vesker fra Timbuk2

Det San Francisco-baserte merket Timbuk2 startet sin produksjon av såkalte messenger bags i 1989. Den klassiske messenger bagen – på norsk kalles den gjerne for budveske eller skulderveske – er en type veske som man bærer over den ene skulderen med en reim som går over brystet. Dette gjør at bagen hviler nederst på ryggen til best mulig komfort for den som bærer den. Dette er en svært praktisk veske å bruke når man sykler ettersom den sørger for at du har det komfortabelt samtidig som innholdet i vesken er lett tilgjengelig. Det var det tidligere sykkelbudet Rob Honeycutt som grunnla merket, den gang under navnet Scumbags. Året etter ble det noe eksentriske navnet imidlertid byttet ut med det litt mildere Timbuk2 Designs. Med utgangspunkt i den praktiske erfaringen han hadde fra sin tid som sykkelbud, ønsket Honeycutt å designe messenger bags som oppfylte de høye kravene han satte til funksjon og komfort. På 1990-tallet begynte han å levere skreddersydde vesker til sykkelbutikkene i San Francisco, og produktene til Timbuk2 ble etter hvert ikonisk blant sykkelbud og urbanister i den vakre kystbyen. Honeycutt laget sin første veske i sin garasje i San Francisco, og store deler av produksjonen til selskapet holder fortsatt til i denne byen.

Messenger bags i smart design

Etter hvert har den klassiske budvesken også utviklet seg til å bli et stilfullt og praktisk tilbehør for det urbane mennesket, helt uavhengig av sykkelbudbransjen som den oppstod i. Timbuk2 har også etter hvert utvidet sortimentet sitt, og i dag designer de ikke bare messenger bags, men utvalget består også av andre produkter som blant annet kameravesker, ryggsekker, sykkelvesker, reisevesker, kofferter og tilbehør. Det er dog den klassiske messenger bagen som kanskje først og fremst fortsatt assosieres med merket. Disse veskene fra Timbuk2 er svært funksjonelle, både hva gjelder valg av materialer og detaljer i designen, og de fungerer like godt til å bære bøker som en laptop. Nøyaktig hvilke egenskaper hver enkelt skulderveske har, varierer litt fra modell til modell, men noen detaljer eller egenskaper som man ofte finner i disse produktene er:

  • De rommer bærbar PC (13” eller 15”) og nettbrett.
  • Lages i slitesterke materialer som tåler vær og vind godt, som for eksempel vokset canvas eller TPU.
  • Har ofte innvendige smålommer som gjør det enkelt å lagre penner, mobiltelefon og andre viktige små eiendeler.
  • Har ofte innvendig lomme for vannflaske.
  • Noen av produktene kommer med en livstidsgaranti.
  • Noen lages i helt vanntette materialer, perfekt for deg som sykler uansett vær.
  • Veskene har justerbar skulderreim med svært komfortabel padding.

Et stort utvalg andre produkter fra hos Addnature

Selskapet holder fortsatt til i hjertet av San Francisco, og har etablert seg som en naturlig del av det urbane livet der. På selskapets hjemmeside kan man lese om hvordan Timbuk2 ønsker å inspirere til urban mobilitet, muliggjøre individualitet og promotere ansvarlighet. Dette gjøres blant annet ved å ta svært godt vare på de ansatte – disse nyter goder som gratis yoga og øl for å nevne noe av fordelene man har som Timbuk2-ansatt. Kjerneverdiene til selskapet ligger i det å bry seg, være fryktløs, levere og engasjere, faktorer som uten tvil viser seg i produktene som selskapet designer. Vi hos Addnature er derfor svært glade for å kunne tilby våre kunder dette fantastiske merket i vår nettbutikk. Messenger bagen kommer i dag i mange forskjellige utførelser og stilige fargekombinasjoner. Når det gjelder å finne den vesken som passer akkurat deg og ditt formål, kan det være lurt å ta en nærmere kikk på materiale og andre funksjoner vesken måtte ha. Utvalget av Timbuk2-produkter på Addnature.no er stort og variert, og vi er derfor ganske sikre på at du kommer til å finne din favorittveske som kommer til å bli din følgesvenn i mange år, enten du reiser til fots, på sykkel eller i bil.