Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Opptil 70% rabatt1
Thermos
Thermos - Hot Matters. Cold Matters. It Matters.
Thermos er navnet vi assosierer med isolerende mat- og drikkebeholdere. Selskapet startet i 1904 og er en av de ledende produsentene i holdbare, rustfrie ståltermoser som ofte får topp-plassering i "best-i-test".

Thermos

3 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Sølv

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 3
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Thermos Light & Compact Termos 1 l sølv
Thermos Light & Compact Termos 1 l sølv sølv
Thermos
Light & Compact Termos 1 l sølv
Veil. pris 449 kr 269 kr
- 40 %
-35% EXTRA
Thermos Light & Compact Termos 0,35 l sølv
Thermos Light & Compact Termos 0,35 l sølv sølv
Thermos
Light & Compact Termos 0,35 l sølv
Veil. pris 309 kr 199 kr
- 36 %
-35% EXTRA
Thermos Light & Compact Termos 0,5l sølv
Thermos Light & Compact Termos 0,5l sølv sølv
Thermos
Light & Compact Termos 0,5l sølv
Veil. pris 359 kr 229 kr
- 36 %
-35% EXTRA

Thermos – ingen tur uten!

Vi kjenner alle til termosen, denne praktiske beholderen som holder på temperaturen enten drikken er kald eller varm. Men visste du at Thermos er en egen merkevare? Den ble grunnlagt i 1904 og er i dag verdensledende på markedet for drikkebeholdere.

Om Thermos

Thermos lager drikkeflasker og andre beholdere som er unnværlige å ha med seg på fjellturen eller utflukten. Navnet kommer fra det greske ordet "therme" som betyr å varme. Sir James Dewar, en fysiker som jobbet på Oxford University, oppfant vakuumflasken i 1892. Navnet Thermos ble den offisielle benevnelsen i 1904 etter en konkurranse om navngivingen.
Thermos Termosflasker Thermos har tenkt miljø i over 100 år. De utvikler stadig nye og innovative produkter med bærekraftige løsninger. En termos er det ultimate valget om du ønsker å redusere forbruk og avfall siden den kan brukes igjen og igjen i årevis.
Beholderne fra Thermos er laget av to vegger med et nesten luftfritt rom mellom seg. Det er her vakuumeffekten oppstår, og på denne måten kan en termos holde væsken varm eller kald i opp til 24 timer. Vakuumisoleringen gjør at overflaten på flasken føles kjølig selv når den er fylt med varm væske. Er flasken fylt med iskaldt vann vil det heller ikke dannes kondens på overflaten, og flasken holder seg tørr. I forhold til plastflasker er termosen et godt valg. Plastflasker lages ofte av stoffer som sies å være hormonforstyrrende, og de forårsaker store mengder ikke-nedbrytbart avfall som er skadelige for kloden vår. Ved å skaffe til veie en termos kan man både holde drikken sin veltemperert og gjøre noe godt for både seg selv og miljøet. Termosene fra Thermos er helt uten det potensielt farlige stoffet BPA som er hormonforstyrrende og som blant annet finnes i vannflasker og matbokser.

Produkter fra Thermos

Merket har en rekke ulike produkter å velge mellom, alt etter hvilke behov du har. En reisekopp er praktisk når du ikke rekker å drikke frokostkaffen din. Ta den med deg når du går eller kjører til jobben, eller når du skal ut på en kortere tur. Koppen rommer alt fra en til flere kopper med væske, og er praktisk å drikke fra. Du får også beholdere til mat fra denne produsenten, og funksjonen er den samme – maten din holder seg kald eller varm i opp til 24 timer. Work-serien tilbyr flasker på opp til 1,2 liter, og er superpraktiske når du skal på lengre turer alene eller sammen med familien. Rustfritt stål gjør dette produktet ekstra holdbart mot støt og slag. Alle flaskene fra Thermos er tette og du kan ha dem i sekken uten å bekymre deg for lekkasje.

Fakta om Thermos:

 

  • Grunnlagt i 1904 av Sir James Dewar i USA
  • Produserer beholdere for varm og kald væske eller mat
  • www.thermos.com
  • Hovedkvarter i USA

Hos oss finner du Thermos og en rekke andre nyttige produkter til fjellturen, utflukten eller ferieturen. Er du glad i utendørsaktiviteter og friluftsliv har du havnet på riktig sted. Velg og vrak blant klær, sko og utstyr for både liten og stor i nettbutikken vår.