Therm-a-Rest

(102 Produkter)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Velg

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER ETTER
Side1av
2
 
SORTER ETTER
Side1av
2

Utendørskomfort med Therm-a-Rest

Therm-a-Rest er i dag den ledende produsenten av utendørskomfort på verdensmarkedet. Selskapet, som heter Cascade Designs, er resultatet av et tilfeldig samarbeid som fant sted på begynnelsen av 1970-tallet, og siden den gang har selskapet produsert madrasser som sikrer deg best mulig komfort på fjellturen. Filosofien som ligger til grunn for selskapet er noe så enkelt og virkningsfullt som at det ønsker å hjelpe folk med å få det beste ut av tiden de tilbringer utendørs, og hva kan vel være viktigere her enn en god natts søvn?
I 1971, da det hele begynte, opplevde luftfartøyprodusenten Boeing i den amerikanske byen Seattle økonomiske nedgangstider, noe som førte til at 50 000 mennesker mistet jobben sin. To av disse var ingeniørene Jim Lea og Neil Anderson. Ettersom de var på søken etter ideer til nye prosjekter de kunne engasjere seg, i foreslo vennen deres, fjellklatreren John Burroughs, at de kunne lage en ny madrass til utendørsbruk ettersom han selv lenge hadde kjent på kroppen at madrassene på markedet ikke var gode nok. Burroughs ønsket seg en komfortabel og varm madrass som veide lite. Ingeniørene konstruerte prototypen relativt raskt, den ble deretter testet og forbedret over flere måneder inntil de kom fram til det perfekte designet og søkte om patent i 1972. Madrassen fikk navnet Therm-a-Rest, og to år senere begynte produksjonen av verdens første selvoppblåsende madrass!

Innovasjoner og teknologi i produktene

Med lanseringen av Therm-a-Rest-madrassen på markedet, var en ny standard for sovekomfort satt. Etter hvert begynte selskapet å utvide produktspekteret sitt, og i dag produserer det ikke bare noen av verdens varmeste og mest komfortable madrasser, men også soveposer, puter, tekniske tepper og hengekøyer for å nevne noe. I disse produktene er det mange avanserte teknologier og innovasjoner som selskapet har kommet opp med etter nøye utprøving over tid. Noen av de som finnes i Therm-a-Rest madrasser og soveposer er:
  • ThermaCaptureTM - eller ThermaCapture Radiant Heat Technology – er et proprietært overflatebelegg som reflekterer varme, som vanligvis blir borte, tilbake til kroppen din. Dette overflatebelegget gjør altså at madrassen eller soveposen reflekterer varme mer effektivt, uten å tilføre den ekstra vekten som konvensjonelle materialer har.
  • SynergyLinkTM Connectors – disse integrerer madrass og sovepose og sørger for at du forblir oppå madrassen samtidig som du beveger deg fritt i løpet av natten. De to elastiske båndene holder posen din sentrert, og du unngår dermed å skli av madrassen eller at posen snur seg når du beveger deg.
  • Triangular Core MatrixTM – dette er selskapets mest avanserte design. Den bruker teknologi for å minimere varmetap gjennom to lag med bafler som ligger oppå hverandre, noe som skaper hundrevis av individuelle celler i de varmeste madrassene de produserer.

Stort utvalg produkter i nettbutikken Addnature

Helt siden begynnelsen av Therm-a-Rest har en av grunnpilarene i selskapets filosofi vært å selv lage det de selger. I dag har selskapet fabrikker i Seattle, USA og Cork, Irland, og størsteparten av salget på verdensbasis kommer fra produkter som har blitt bygd av ansatte i bedriften. Dette tillater mer kontroll over produksjonskjeden, noe som betyr at de kan sikre høyere kvalitet, mindre utslipp gjennom transport og samtidig beholde arbeidskraft i hjemlandet. Dette er med andre ord en produsent som ikke bare leverer det beste utstyret til utendørskomfort, men som også står for integritet og tradisjon.
Når man skal være utendørs over flere dager, er det utrolig viktig at man har med seg ordentlig utstyr. Hvis man bruker store deler av dagen til å gå, er det helt nødvendig å restituere seg over natten. Derfor er sovekomfort kanskje noe av det viktigste du kan investere i når du skal ut på tur. Kjøp deg en sovepose og madrass som gir varme og som muliggjør ordentlig hvile, dette får du garantert hvis du velger Therm-a-Rest-produkter. På Addnature finner du et bredt og variert utvalg av Therm-a-Rest-produkter fra Cascade Designs i friluftsliv-kategorien.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-14:00 h
21 93 97 97
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.
Send oss en melding nå