Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Finn den perfekte julegaven - Våre beste gaveideer til friluftsentusiaster

Sykkelvogner

17 Produkter
Merker
 • 1
 • 16
Serien
 • 6
Farge
 • 7
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 3
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 2
 • 0
 • 1
Pris i kr
Sorter etter
Side 1 av
1

Multifunksjonsvogner for en sporty livsstil med barn

For den aktive familien har vi førsteklasses sykkelvogner som passer perfekt for hverdagslige friluftseventyr. Vi leverer praktiske søskenvogner og enkle utgaver for tur, trim og trening, med tekniske løsninger og gjennomført finish som gjør dem både brukervennlige og komfortable. Dagens mange hybridmodeller blir bare mer og mer populære, og her har du både trillevogn og sykkelvogn i tillegg til muligheten for å montere meier under vognen. Nesehjul, festebrakett til sykkel og muligheten for å montere meier under vognen gir deg mulighet for å ta ut ditt potensial i skiløypen, på joggeturen og i sykkeltraseen Med en multifunksjonsvogn fra våre ledende leverandører av sykkel- og bilprodukter kan du kombinere frakt av barn og muligheten for frisk luft og mosjon.
Mange er helt avhengige av sykkelvognen som daglig transportmiddel til og fra barnehagen. Skal du sykkelpendle videre til jobben, er det bare å hekte av vognen og sykle i vei. Vi har traller produsert ut fra strenge sikkerhetskrav, med solide aluminiumsbur som sikrer en trygg transport av det kjæreste du har. Du finner solide vogner for frakt av både barn og bagasje og slanke utgaver med spesiell aerodynamisk utforming for mosjonssykling og joggeturer. Vi har et sortiment av sykkelvogner med ulikt fraktvolum som er funksjonelle i bruk, og som kan legges effektivt sammen med et enkelt enhåndsgrep dersom du vil legge dem bak i bilen eller sette dem bort i boden.
Thule sykkelvogn

Hvordan velge riktig tralle?

Skal du på oppdagelsesferd i nabolaget med barna på slep, eller en tur i butikken med behov for plass til etpar handleposer ekstra, klarer du deg med en enklere sykkelvogn. Tenker du deg derimot innover i marka, fullastet med barn og campingremedier for en overnatting under åpen himmel, blir behovet et helt annet. Skal du opp i litt fart over lengre distanser langs landeveien, er det også viktig å ha en vogn som tåler litt. Husk at smale vogner med kort sporvidde gir større fare for velt i møte med en forhøyning i underlaget.
Vi har et stort utvalg av vogner med fokus på velvære og sikkerhet for passasjeren og brukervennlighet for deg som skal betjene den. Ved valg av sykkelvogn gjelder det først og fremst å ta stilling til hvilken bruk du forventer. Det gir indikasjoner på hva du bør vektlegge ved investeringen. Innstillbare støtdempere øker muligheten for god vibrasjonsabsorbsjon i konstruksjonen og gir barnet en komfortabel opplevelse. Justerbare og følsomme skivebremser er en nødvendighet ved strolling. Vognens egenvekt kan bety litt ekstra svette underveis, og det kan jo anses som treningsfremmende! God lastekapasitet utover selve barnet gir mange praktiske muligheter for flerbruk av vognen. Romslig lagringsplass bak i vognen gir mulighet for frakt av alt man trenger for en lang og deilig dag på stranden.
Skrogets beskaffenhet og materialvalg i vognens bunn og tak avgjør hvor godt den er tilpasset helårsaktiviteter og røff bruk. Behagelige luftfylte dekk i god dimensjon ruller godt over de fleste underlag. Bakhjulene har hurtig innfesting, slik at de er kjappe å montere. En parkeringsbrems sikrer en trygg pausesituasjon. Nesehjulet kan demonteres eller ganske enkelt svinges opp og festes på oversiden i en håndvending ved sykling. Med god styrevillighet i nesehjul og gode tilpasningsmuligheter av et ergonomisk designet håndtak får du også en god strolling opplevelse.

Ypperlig kabinkomfort gir glade passasjerer

Barnet skal også ha en fin erfaring med sykkelturen. Vognen må være trygg å bruke, og kabinen må ha tilstrekkelig plass til hjelm under taket. Det er spesielt viktig når du ferdes på trafikkerte veier. Ekstra åpning i nakkestøtten gir plass til hjelmens bakside, og det er deilig å slippe å få hjelmen skjøvet frem i pannen for hver hump syklisten forserer. Setet må være behagelig å sitte i, og et ergonomisk utformet sete tar hensyn til en liten rygg som vokser. Presise og tillitsvekkende flerpunkts festestropper med stor individuell tilpasningsmulighet skal ligge tett over skuldrene. Ventilering gjennom en nettingventilasjonsluke i front er godt på varme turer, mens en opprullbar regnbeskyttende luke gjør jobben på fuktige dager. Med en justerbar integrert solskjerm slipper barnet å få solskinn i øynene. Tonede eller klare vinduer gir godt utsyn og god værbeskyttelse for den som er heldig å sitte inni og slumre.

Praktisk tilbehør for en vellykket tur

Som ekstra tilbehør har vi en behagelig innsats for de minste, med ekstra polstring og støtte for hodet. Vi har også vimpler for god synlighet, ekstra dekk, sikkerhetsstropp til håndtak ved strolling i skog og mark og lastehempe for en pose med ekstratøy og andre lettvektsartikler som kan være greit å for hånden på tur. Vi har også sykkelseter og slanke barnevogner for løping i terreng og landevei.


Har du noen spørsmål?
Send oss din forespørsel ved å bruke kontaktskjemaet eller besøk vår FAQ-seksjon med ofte stilte spørsmål og svar.
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.