Online sykkelbutikk
Fjellsko til nye eventyr | Finn dine favoritter til tursesongen

Sykkelvesker

6 Produkter
Filter
Nullstill

Merker

Farge

  • Blå
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 2
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Thule Shield Pannier 17l black black
Thule
Shield Pannier 17l black
1.009 kr 949 kr
Thule Shield Pannier 17l black
Thule Shield Pannier 25l Pair blue blue
Thule
Shield Pannier 25l Pair blue
1.519 kr 1.429 kr
gratis frakt
Thule Shield Pannier 25l Pair blue
Thule Shield Pannier L cobalt cobalt
Thule
Shield Pannier L cobalt
1.399 kr 1.319 kr
gratis frakt
Thule Shield Pannier L cobalt
Thule Shield Pannier 13l Pair black black
Thule
Shield Pannier 13l Pair black
1.269 kr 1.199 kr
gratis frakt
Thule Shield Pannier 13l Pair black
Thule Shield Pannier 13l Pair blue blue
Thule
Shield Pannier 13l Pair blue
1.269 kr 1.199 kr
gratis frakt
Thule Shield Pannier 13l Pair blue
Thule Shield Pannier S Monument/Black Monument/Black
Thule
Shield Pannier S Monument/Black
1.289 kr 1.219 kr
gratis frakt
Thule Shield Pannier S Monument/Black

Få med deg alt, overalt

Sykkelvesker er kanskje noe av det som er mest nyttig for en ivrig syklist. Med så mange variasjoner, modeller og spesialformer som de kommer i, skal det godt la seg gjøre å ikke finne en som passer perfekt for det du driver med. Mange av de store sykkelmerkene lager sine egne sykkelvesker, men det finnes like mange uavhengige som virkelig har spesialisert seg og ikke minst utmerket seg. Valgene er nesten uendelige – og dermed er mulighetene så godt som uendelige også! Timbuk2 sykkelveske

På rett vei, med Addnature

Vi har ikke tenkt å fortelle deg hvilken vei du skal sykle, men det vi kan gjøre, er å hjelpe deg med å få med deg alt du trenger når du har plukket deg ut ruten din. Med skikkelige sykkelvesker kan du få med nettopp det du trenger, og det vet vi her hos oss. Her finner du folk som faktisk vet det meste om sykling og friluftsliv, og vi har en av Norges største nettbutikker nettopp for sånne som deg – alle som elsker friluftsliv har favoritter her hos oss. Sjekk utvalget vårt av sykkelvesker du også – vi er sikre på at du kommer til å finne en hel masse favoritter, akkurat som oss.

Den rette vesken for den rette sykkelen

Med så mange forskjellige modeller og merker å velge mellom, er det ikke rart om du blir litt overveldet. Men, det finnes råd. Det er faktisk enkelt å plukke ut den beste sykkelvesken – det er rett og slett bare å tenke over hva du skal ha med deg, og så finner du den vesken som passer, her hos oss. Å sykle med veske kan være en risikabel affære – det finnes knapt noen sport som treffer på mer skiftende forhold enn de som bruker sykkelen daglig. Enten du trener til langdistanseløp, eller du rett og slett skal ha med deg PC-en eller nettbrettet når du pendler til jobb, så trenger du en veske som både beskytter og varer, tur etter tur. Liten eller stor, vannavvisende, slitesterk, enkel å sette på og ta av – listen over kravene som de aller fleste har til sykkelvesken sin er lang, men moderne modeller vet å stille opp.
Hva med en liten sadelveske, med plass til mobil og lader? Eller en pendlermodell med plass til både datamaskin og dress, i tvillingutførelse? Eller en som også kan brukes som ryggsekk, kanskje? Husk at hvis det blir vanskelig å velge sykkelvesken din, stiller vi gjerne opp og svarer på spørsmålene du måtte ha – det er derfor vi er her!