Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Opptil 70% rabatt1

Sykkelsko

1 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
VAUDE Sykkel Gamasjer kort størrelse Svart
VAUDE Sykkel Gamasjer kort størrelse Svart Svart
VAUDE
Sykkel Gamasjer kort størrelse Svart
Veil. pris 259 kr Fra 149 kr
  • Versjoner: EU 36-39EU 40-43EU 44-46EU 47-49EU 50-52
- 42 %

Skoekspertise for hverdag og trening

I vårt sortiment av sykkelsko har vi sko som kombinerer en effektiv sykkelopplevelse med en gåvennlig klossløs såle. Den gir deg et godt grep på underlaget dersom du gå vil av sykkelen underveis. Vi har modeller tilpasset rekreasjonssyklisten, den dedikerte sykkelpendleren og tøffingene som oppsøker naturen i jakt på trening, lek og friluftsopplevelser langt utenfor allfarvei. Våre klipsløse modeller er kompatible med SPD-pedaler. Et eget feste gir muligheter for å spenne fast en klipsmodul til yttersålen, om du heller vil konvertere til sko med cleats. En god sykkelsko skal kunne tåle fart og håndtere sykling på løst underlag. Den må være behagelig å belaste for fullt i oppoverbakkene, og kjennes pålitelig og stødig i nedoverbakkene. Våre sykkelsko med slitesterke såler gir deg en presis og effektiv kraftoverføring til pedalen, samtidig som de er behagelige for spaserturer på asfalt og i terreng. Modellene med minst sportspreg er perfekte for bruk ved et kafebesøk eller på handlerunden på kjøpesenteret. Med snøreløst innsteg er de superenkle i bruk. Våre stilsikre sykkelsneakers har avstivet såle for et sikkert nedsteg og et utseende som en moteriktig fritidssko.
RCP sykkelsko Vi fører modeller med høy- og lavskåret profil, i solide og smidige konstruksjoner i komfortable unisexmodeller. Vi har utgaver i ulike prisklasser, med varierende egenskaper for tilpasning til en rekke bruksområder. Velg en sko som er tilpasset det underlaget du skal sykle på, og ut fra forekomsten av steile bakker og bratte nedfarter. Sjekk at de er kompatible med pedalene på din sykkel.
Skoene har en komfortabel og anatomisk utformet EVA-innersåle og flotte hurtigspenner og borrelåslukninger for brukervennlighet og god individuell tilpasning av skoen. Dette er velventilerte og lette sko med ulik polstring og værbeskyttende egenskaper. Sjekk utvalget på addnature.no, og finn den modellen som passer ditt behov for sykkelsko.

Solide løsninger for MTB-syklister og hverdagssykling

For deg som sykler på stier, ned bratte heng og over krevende fjellterreng, så har vi spesielt egnede sko som gir en uvurderlig demping og syklekomfort når du drar på over spesielt humpete partier. Med ekstra forsterkning i hæl og tåparti får du en stabil og slagtålelig sko. Sålemønsterets punktform gir godt grep, og stødige spenner eller borrelåsbånd over snøringen gjør at skoen sitter som støpt, selv ved harde påkjenninger. Et slitesterkt og hurtigtørkende syntetisk overstykke gir godt vern mot kvister og tøff værpåvirkning. Sålene gir også godt grep på stein, sand og fjell, noe som er svært fordelaktig i spesielt vanskelig terreng der du må bære sykkelen for å klare brasene.
Våre crossmodeller gir deg sko som er suverene for en rekke formål. Skoene er supre for både transportetappene og allroundsykling, og de gir deg alt du kan drømme om når du også vil ha god gåkomfort på strekk der sykkelen bør trilles.

Innovativ racingteknologi

For deg som vil perfeksjonere racingopplevelsen, har vi sykkelsko med slanke linjer og svalende nettingpaneler med ekstra pusteegenskaper. En supersterk såle i glassfiber og nylon gir god stivhet når du skal effektivisere tråkkene for optimal fart og rytme langs landeveien.