Online sykkelbutikk
På farten i byen | Naviger i asfaltjungelen med stil

Undertøy

2 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Størrelse

  • XS
  • S

Type

  • Boksershorts 1
  • Bunnbrakett 1

Merker

Serien

  • POC Essential 1

Farge

  • Blå

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
7mesh Foundation truser Herre Blå
7mesh Foundation truser Herre Blå Blå
7mesh
Foundation truser Herre Blå
519 kr 309 kr
- 40 %
  • Versjoner: S
POC Essential bokser Herre Blå
POC Essential bokser Herre Blå Blå
POC
Essential bokser Herre Blå
649 kr 419 kr
- 35 %
  • Versjoner: XS

Komfortabelt tøy som varmer, støtter og beskytter

Hos oss kan du velge blant mikrofiberundertøy og ullundertøy, begge deler like bra å ha med på turen. Mikrofiberundertøy er en kombinasjon av flere syntetiske materialer som nylon, polyester, polypropylen og polymer. Denne kombinasjonen blir til et behagelig og mykt undertøy som transporterer fukt når temperaturen stiger og du svetter, sitter som støpt på kroppen uten å bli klamt eller ubehagelig og tørker raskt og effektivt. Ullundertøyet som du finner hos oss er laget av deilig merinoull som kommer fra merinosauen. Dette er også et svært behagelig materiale som har mange av de samme egenskapene som syntetisk mikrofiber. Det transporterer bort fuktighet, holder deg varm og føles behagelig mot huden. Et absolutt must når det er vinter.
Undertøy

Riktig størrelse for best mulig komfort

Husk å prøv undertøyet før du legger ut på tur slik at du vet at det sitter som det skal. Undertøyet skal sitte komfortabelt og tett på kroppen uten å gnage. Om du har valgt for liten størrelse, kan det fort bli ubehagelig. Om det strekker for mye på seg kan det miste sine fukttransporterende egenskaper. Om undertøyet er for stort vil du heller ikke kunne dra fordeler av egenskapene som stoffet har. For at det skal holde deg varm og transportere bort fuktighet må det sitte tett på kroppen på en behagelig måte.

Funksjonsundertøy til natur opplevelser

Et skikkelig undertøy som sitter tett på kroppen på en behagelig måte, sørger for at kroppstemperaturen holder seg regulert og at du kan yte ditt beste over lang tid uten å bli sliten. Undertøy følger alle bevegelsene dine, derfor er det spesielt viktig at dette er av høy kvalitet. Vi tilbyr en stor variasjon av funksjonsundertøy av ull og mikrofiber som er med på å gjøre ekskursjonen eller turen din til en unik opplevelse.
Riktig utstyr er også med på redusere slitasjeskader og andre plager som kan oppstå. Kroppen utsettes for en annerledes belastning over lengre tid, selv for erfarne turgåere.
Når tempoet skrus opp og pulsen stiger, er det godt å ha tekstiler som jobber med deg snarere enn mot deg. Med skikkelig superundertøy har du full bevegelsesfrihet til enhver tid. Du unngår å bli avkjølt etter at du har svettet på grunn av stoffets unike fukttransporterende og pustede egenskaper.

Kvalitetsklær i hverdagen

Godt utstyr hører ikke bare fjellturen til. Om du jobber mye utendørs er undertøy av god kvalitet svært praktisk. Enten du jobber ute i skogen med å felle trær, som gartner eller parkvesen-ansatt, byr Norge på mye vær og vind, uansett årstid.
Vi har komfortabelt mikrofiberundertøy som med fordel kan brukes i hverdagen for ekstra god komfort. Om du sykler eller går lange distanser til jobben er det vel så viktig med funksjonsundertøy som når du er på tur. Her kan du mikse mellom mikrofiber og ull alt ettersom temperaturen ute stiger eller synker.