Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt
SUP Brett
Hvis du er ute etter en alternativ sport til sykling eller løping, kan SUP være noe for deg. Å bevege seg på vannet med et SUP-brett og en padle er en komplett kroppsøving og en aktivitet som kan gjøres hele året. Når det gjelder surfing, er det ikke bare forskjellige SUP-disipliner, men også forskjellige brett for å imøtekomme de forskjellige behovene til idrettsutøvere. SUP-brett er i utgangspunktet likt surfebrett, men varierer i lengde, bredde og tykkelse. Finn ditt nye SUP-brett her på Addnature!

SUP Brett

1 Produkter
Filter
Nullstill

Vanntype

  • Lette bølger 1
  • Rennende vann 1
  • Rolig vann 1
  • Sammenleggbar 1
  • Stille vann 1
  • Strømmende vann 1

Farge

  • Grå
  • Hvit

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Indiana SUP Windsurf 10'6 Oppblåsbar SUP
Indiana SUP Windsurf 10'6 Oppblåsbar SUP
Indiana SUP
Windsurf 10'6 Oppblåsbar SUP
Veil. pris 13 969 kr 8 559 kr
gratis frakt
- 38 %

Heng deg på trenden – og ut på vannet med deg!

Alle vet at det er viktig å være i aktivitet, uansett alder. Vi nordmenn er kjent for å være svært aktive, både når det kommer til sykling, løping og skigåing. Men hva med vannsport? Med et SUP brett kan du komme deg ut på vannet for en helt ny opplevelse. På Addnature får du en rekke ulike SUP brett av høyeste kvalitet som gjør vannopplevelsen din både morsom og trygg. Vi fører kun kvalitetsprodukter fra kjente leverandører, og du kan derfor være trygg på at du er i de beste hender når du handler hos oss.

En annen måte å surfe på!

Om du ikke vet hva et SUP brett er, så er du ikke alene. SUP står for ""stand up padling"", noe som egentlig er relativt selvforklarende. Det er slike brett du kanskje har sett på film fra scener i Hawaii eller lignende. Det er annerledes enn tradisjonell surfing, og det kan sies også å være litt mer avslappende. SUP trener balansen din på en unik måte, samtidig som du må padle hele tiden. Jo høyere fart du kommer opp i, jo rettere går også brettet. Dette krever imidlertid mye trening. Med praktisk tilbehør som våtdrakter, så trenger man ikke nødvendigvis å være i syden for å padle ute på vannet. Bare tenk deg å bruke et SUP brett ute på vannet i nærheten av der du bor. Det hadde nok imponert naboene!

Mange forskjellige typer brett

Når du skal kjøpe et brett, bør du vite hva du er ute etter, hvor du vil bruke det og om vannet du skal ut på vanligvis er rolig eller ikke. Her kan størrelsen på brettet ha mye å si når det kommer til lengde og bredde. Det finnes SUP brett som er ment for allroundbruk, det vil si at de passer bra til de aller fleste forhold. Om du er en erfaren padler, så kan kanskje racerbrett være midt i blinken for deg. Hvis du vil ta det litt mer rolig, så kan stillevannsbrett være det beste valget. Du finner alle disse typene på Addnature. I tillegg må du også tenke på hva slags åre du vil ha, og om brettet skal være oppblåsbart eller fast. Uansett hva du er på jakt etter, så har vi alt du trenger til din SUP-opplevelse. Og hvem vet – kanskje dette blir din nye favoritthobby?