Online sykkelbutikk
Midtsommersalg | Fantastiske tilbud på en mengde klær og sko

Stanley

7 Produkter
Filter
Nullstill

Merker

Farge

  • Grå
  • Grønn
  • Svart

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 3
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Stanley Classic Bottle 470ml Grønn Grønn
Stanley
Classic Bottle 470ml Grønn
539 kr 479 kr
- 11 %
Stanley Classic Bottle 470ml Grønn
Stanley Classic Bottle 1l Svart Svart
Stanley
Classic Bottle 1l Svart
639 kr 439 kr
- 31 %
Stanley Classic Bottle 1l Svart
Stanley Adventure Food Jar 530ml Grå Grå
Stanley
Adventure Food Jar 530ml Grå
489 kr
Stanley Adventure Food Jar 530ml Grå
Stanley Classic Food Jar 750ml Grønn Grønn
Stanley
Classic Food Jar 750ml Grønn
539 kr 499 kr
Stanley Classic Food Jar 750ml Grønn
Stanley Classic Trigger-Action Travel Mug 470ml Grønn Grønn
Stanley
Classic Trigger-Action Travel Mug 470ml Grønn
439 kr 419 kr
Stanley Classic Trigger-Action Travel Mug 470ml Grønn
Stanley Adventure Shot Glass Set Grønn Grønn
Stanley
Adventure Shot Glass Set Grønn
369 kr 359 kr
Stanley Adventure Shot Glass Set Grønn
Stanley Classic Bottle 470ml Svart Svart
Stanley
Classic Bottle 470ml Svart
539 kr 499 kr
Stanley Classic Bottle 470ml Svart

Hold drikken varm på tur

Hvis det er en ting vi her i Norge setter pris på, så er det en god termos. Helt fra vi var små har de fleste av oss opplevd det lille mirakelet som en termos kan produsere, nemlig varm kakao eller solbærtoddy, akkurat når det kanskje føles som at det begynner å bli litt for kaldt til å være utendørs. William Stanley var mannen som fikk det lille mirakelet til å bli virkelighet, da han fant en måte å lage vakuum-isolerte stålflasker som kunne holde på varmen i mange timer. Det er litt over hundre år siden nå, og siden den første termosen så dagens lys, har mange prøvd å imitere Williams oppfinnelse, men originalen er kanskje likevel best? Stanley termos

En termos er ikke en termos

Termoser i plast eller metall, store, små, medium – for drikke eller mat, eller til og med kombinasjoner, kjølebokser og mye, mye annet. Ideen bak termosen var kanskje forholdsvis enkel, men med William Stanleys hjelp har den tatt nye former, utviklet seg og fått god hjelp fra ny teknologi og innovasjoner. Å finne løsninger på hverdagsproblemer er kanskje noe av det som vi bør sette mer pris på – alle skal ikke til månen eller skape revolusjoner – de fleste av oss vil bare gjerne ha en enklere hverdag og mer komfort. Det har Stanley sett på som sitt mål, og hardføre løsninger for å holde både drikke og proviant varmt – eller kaldt – har vært en del av svaret. Stanleys termoser, med det velkjente håndtaket og den tradisjonelle formen har blitt en helt nødvendig del av oppakningen for alle som liker seg ute i naturen, som vil være ute lenge, og som ikke vil la seg stoppe av litt lave temperaturer. Det er nesten som å gjenoppleve en liten bit av barndommen når man åpner en termos fra Stanley, og heller opp favoritten sin i den lille koppen på toppen. En termos er ikke alltid en termos – en termos skal være en Stanley-termos.

Moderne, tradisjonsrik og innovativ

Å kombinere de tre tingene er ikke alltid så lett, men Stanley har klart å bevare det tradisjonsrike, samtidig som nye innovasjoner og ny teknologi har utviklet seg. Det viktigste med en termos er rett og slett ikke utseendet, men at den fungerer som den skal, og holder drikken din varm, maten kald eller en kombinasjon av begge deler. Hva med en romslig kjøleboks sammen med en Hammertone-termos? Det er noen av de mest kjente produktene fra merket, og selv om de ser nesten like ut som da de først kom ut, har Stanley gjort mange forbedringer i både design og funksjon. Termoser fra Stanley fungerer på samme måte som da de først kom ut, ved å holde innholdet adskilt fra omgivelsene med vakuum. Det er nemlig luften som stjeler varme og leder den bort, og det William Stanley oppdaget, var at hvis du tar bort luften, så godt det lar seg gjør, vil innholdet fortsette å holde samme temperatur i timesvis. Det har ikke forandret seg, og termoser bruker fortsatt akkurat samme prinsipp. Det som er forskjellen i dag, er som regel bare bedre materialer, og mer vakuum.
Det sies at naturen ikke liker vakuum, men for oss på Addnature må vi tillate oss å si oss uenige. Med Stanley i ryggsekken eller i sykkelvesken, eller bare i hånda for den saks skyld, har du alltid varm drikke når temperaturen begynner å krype litt nedover. På addnature.no finner du et rikholdig utvalg av noe av det beste som Stanley har å by på, og vi er sikre på at naturen kommer til å være like vennlig innstilt selv om du har med deg en av disse. Med miljøfokus og bærekraft har vakuumet blitt venn med naturen, og kommer definitivt til å være en av dine venner også – i mange år fremover.