Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt til fotturen - sko, staver og ryggsekker
Spektrum - your new vision
Spektrum er et goggles- og sportsbrillemerke basert i Åre, midt i den svenske fjellverdenen. Spektrum ble grunnlagt av profesjonelle skiløpere og snowboardere og designer og produserer briller med høy prestasjon og kvalitet, samtidig som de har et redusert miljøavtrykk ved å bruke biobaserte og resirkulerte materialer. Produktene er testet av et all-star team som i tillegg til grunnleggerne inkluderer Ingemar Stenmark, den største alpinisten gjennom tidene, 6-ganger X-games-medaljevinner Sven Thorgren og freestyle-stjernen Evelina Nilsson og mange flere. Alt for å garantere høyeste funksjon, holdbarhet og standard.


Spektrum

2 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Farge

  • Rød
  • Svart
  • Oliven
  • Gull

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Spektrum Null solbriller Svart/rød
Spektrum Null solbriller Svart/rød Svart/rød
Spektrum
Null solbriller Svart/rød
1.189 kr 629 kr
- 47 %
Spektrum Blankster solbriller oliven/gull
Spektrum Blankster solbriller oliven/gull oliven/gull
Spektrum
Blankster solbriller oliven/gull
1.589 kr 749 kr
- 53 %

Briller til skikjørere og snowboardere

Svenske Spektrum er et merke som tilbyr briller til skikjørere og snowboardere av topp kvalitet, slik at du kan komme deg nedover bakken med stilen, komforten og sikkerheten i god behold. Brillene har et helt særegent design som gjør dem lette å kjenne igjen, og du skiller deg garantert ut i bakken med den råkule stilen. Produktene lages med stort fokus på bærekraft og brukervennlighet, og de er fullspekket av egenskaper som gjør at de yter helt rått når du trenger det som mest. Brillene fås selvsagt i mange forskjellige fargevarianter, slik at du garantert finner noe som matcher stilen din.

Vi bruker produktene våre selv

Addnature er en friluftsbutikk som drives av en gjeng med aktive mennesker som elsker utendørsport og natur. Vi kjenner godt til både slalåm, snowboard og annen fartsfylt vintersport, og vi velger kun ut produkter og merkevarer av topp kvalitet til butikken vår. Vi bruker produktene våre selv, og vi er en god gjeng med eventyrere.Spektrum Helags Photochromic Edition Du kan derfor føle deg trygg når du kontakter oss for nærmere råd og veiledning.

Velg riktige goggles og skibriller for deg

Det er ikke alltid like lett å vite hva du bør velge. Det viktigste er utvilsomt god passform, og det er derfor goggles finnes i ulike størrelser. Den bør sitte godt på neseroten, og det anbefales å teste ut om du foretrekker små eller større varianter. Mange modeller fås dessuten med linser fra Zeiss for enestående sikt, uansett værforhold. Andre praktiske egenskaper for briller fra Spektrum er muligheten for å feste dem til hjelmen din, ventilasjonssystem i linsen og UV-beskyttelse for å ta så godt vare på øynene dine som mulig.

Alt du trenger til en flott dag ute i snøen

Nordiske forhold setter tøffe krav til alle som vil ute og boltre seg i naturen. Det setter dermed høye krav til utstyret du kjøper. Spektrum har helt siden starten av fokusert på praktiske egenskaper, slik at du ikke trenger å la deg stoppe av plutselige snøfall i det ene øyeblikket og skarp sol i det neste. I tillegg til et solid utvalg av briller fra Spektrum, finner du selvsagtt annet utstyr som trengs for en vellykket dag i bakken. Det inkluderer yttertøy, skisekker og hjelmer, samt praktiske termoser for deg som vil ha med deg kaffe eller kakao. Eller hva med et nytt stormkjøkken om du trenger litt avveksling fra skitrekket og vil ta deg en tur på langrenn?