Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt

Slakkline

1 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
GIBBON Slow Release
GIBBON Slow Release
GIBBON
Slow Release
Veil. pris 489 kr 239 kr
- 51 %

Addnature med et stort utvalg innen slakkline

Slakkline er en aktivitet som blir mer og mer populær i Norge. Denne sporten passer for de aller fleste, og er morsom å holde på med. Slakkline passer godt som trening, eller som en gøyal aktivitet i for eksempel en barnebursdag. Det er også en morsom aktivitet som hele familien kan holde på med sammen. Addnature har utstyret so du trenger for å holde på med slakkline.

Hva er slakkline?

Mennesker har gått på line nesten siden tidenes morgen. En sport hvor man balanserer på en dynamisk (elastisk) line kalles for slakkline, og ble etablert i Yosemite, USA i 2004. Slakklinen er et ustabilt underlag å balansere på, i motsetning til en stramline og du utfordrer både kroppskontroll og balanse i denne aktiviteten. Linen festes opp mellom to faste sikringspunkt, som for eksempel to trær med en lengde på mellom 3 og 50 meter. Som nybegynner benytter du som regel mellom 5 til 10 meter. Slakkline er velegnet til både trening, avslapping, lek og hygge. Det kan også være sosialt og passer like godt til barn som til voksne. Båndet på en denne linen er flatt.

En morsom aktivitet for alle

Dersom du leter etter en slakkline, finner du det hos Addnature. Her får du tak i produkter fra Gibbon, som er et kjent merke innen aktiviteten. Det er også det merke som har solgt flest slakkline-produkter rundt om i verden. Produktene som vi tilbyr holder god og høy kvalitet hvor det finnes forskjellig utstyr som du kan velge mellom. Slakklinene er robuste og fleksible og kan brukes både innendørs og utendørs. Linen kommer i forskjellige lengder, blant annet både 15 og 25 meter og forskjellige bredder, hvor de aller fleste er på 50 mm. Man oppnår en fantastisk balansetrening av å gå på line, hvor noen i tillegg prøver seg på forskjellige hopp og triks. Disse linene er svært trygge i bruk i tillegg til å være ekstremt slitesterke. Du kan videre kjøpe beskyttelse til å ha rundt treet slik at treet ikke blir skadet av at du strammer slakklinen rundt. Du kan også kjøpe slakkline-rack-pack 300 som du kan ha fleksibelt med deg over alt. Denne er på 5 meter, og er veldig lett å sette opp uavhengig av festepunkter. Når du går til innkjøp av en slakkline fra Addnature får du med en bruksanvisning og en god oppbevaring. Du kan ha veldig mye morsom trening med å gå på line hvor du både utfordrer kropp som sinn, og kan opparbeide deg en god kjernemuskulatur og god balanse. Dette er en aktivitet som passer godt hjemme, i gymtimer, som en aktivitet man kan holde på med sammen med venner. Det er bare fantasien som setter grenser.

Gratis frakt ved kjøp for 999 kr eller mer hos Addnature

Addnature ble startet opp i 2000, og allerede i 2004 ble den første friluftsbutikken åpnet. Siden oppstarten har Addnature blitt en av Sveriges ledende nettbutikker når det kommer til friluftsliv. Det første slagordet deres var «we`ve got the gear – just add nature» og ble inspirasjonen til selve navnet Addnature. Her finner du en kunnskapsrik stab som tilbyr god kundeveiledning og relevant produktkunnskap. Det jobbes daglig med å kartlegge nye trender og å oppdatere sortimentet. Alle produktene blir testet ut av våre eksperter innen aktiviteter som blant annet klatring og padling. Dette gjøres for å sikre at produktene vi tilbyr holder god og høy kvalitet. Sortimentet er stort og har et personlig preg. Kjøper du varer for 999 kr eller mer, så er frakten gratis. Og skulle varen mot formodning ikke leve opp til forventningene dine, så er returen av varen også gratis.