Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.


Superfit Sko

(3 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Skostørrelse

Valgt:

  Farge

Valgt:

  Pris (kr)

  • -
    Velg
SORTER ETTER
Side1av
1
 
SORTER ETTER
Side1av
1

Sunne sko for sunne, små føtter

De minste trenger faktisk det beste, de også, og fokuset på plagg og sko som passer for de minste er stort. Superfit sko er et av de merkene som har spesialisert seg på nettopp sunne sko for sunne føtter hos de yngre medlemmene av familien, og det har gjort dem til eksperter på akkurat det området. Stilige kvalitetssko til de minste er ikke alltid så lett å finne, men med Superfit sko på laget, er det ikke noe i veien for at selv de yngste kan bli med på selv de litt lengre turene. Men når det skal velges sko til barna, er det en god del ting som er viktige å tenke på. Superfit sko

Velg de rette skoene, med Superfit

Passformen er viktig når du skal ha nye sko til føtter som vokser med rekordfart. For mange er det kanskje hovedproblemet med barnesko – de blir for små ganske så fort, og det kan være dyrt å finne nye par hvis man betaler for logoen på siden, i tillegg til kvalitetsmaterialer. Superfit sko er laget med spesifikk tanke på barneføtter, og er ikke bare mindre versjoner av de skoene som vi voksne velger oss, og som passer for vår bruk. Dette er sko som passer for aktivitetene som barna holder på med, og som er komfortable lenger enn det man skulle tro. Føttene blir ikke like slitne, og den naturlige utviklingen av føttene har vært et stort fokusområde når merket utvikler modellene sine. I Europa er dette faktisk det største skomerket for barn, og det sier litt om hvor populære de faktisk har rukket å bli.

Følg skoguiden, følg barna

Små mennesker har ikke alltid like lett for å uttrykke det de føler, men det er likevel viktig å lytte når de har noe å komme med. Det gjelder skoene også, og komforten er noe av det viktigste. Hvis ikke barna liker skoene, så er det som regel fordi det er noe som mangler i komforten. Superfit sko lages spesifikt for barneføtter, og merket har lagt mye innsats ned i å finne ut hva de føttene faktisk trenger, hvordan de utvikler seg, og hvordan man skal velge de rette modellene. Det endrer seg både med vekt, størrelse og alder, og det kan være mye å forholde seg til. Hos Addnature finner du folk som faktisk bryr seg, og som er entusiastisk opptatt av å finne det rette utstyret for alle som elsker å være utendørs. Det vil barna som regel være mye mer enn vi voksne kanskje orker, og derfor står vi selvsagt klare til å hjelpe med å finne de rette Superfit skoene til dine minste familiemedlemmer. Ta kontakt med oss hvis dere har spørsmål om størrelser eller modeller, materialer og hvordan du finner de rette skoene til kidsa, som kidsa selv sier… Vi har en av Norges største nettbutikker for alt som har med fritid og friluft å gjøre, så benk dere foran datamaskinen eller nettbrettet, og velg de skoene som barna selv har lyst på, rett hjemmefra! Mer komfortabelt enn det, er det ikke sikkert at det kan bli.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-18:00 h
21 93 97 97
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.
Send oss en melding nå