Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.


Nike Sko

(1 Produkt)
Valgt:
  KATEGORIER

  Skostørrelse

Valgt:

  Farge

Valgt:
  •  
  •  

  Pris (kr)

  • -
    Velg
SORTER ETTER
Side1av
1
 
SORTER ETTER
Side1av
1

Hvis du har en kropp, er du en atlet

Inspirasjon og innovasjon er kanskje de to tingene som har tatt Nike med til toppen, til et sted der faktisk størstedelen av menneskene i verden har hørt om merket. Nike sko er viden kjent for å være noe av det aller beste som finnes for de som liker å holde seg i aktivitet, og sånn har det faktisk vært siden ikke lenge etter starten. Nike sko så først dagens lys for over 50 år siden, da det ble startet opp som «Blue Ribbon Sports», og vokste seg raskt til et av de mest ettertraktede merkene. Fokuset på egen utvikling og egen innovasjon har tatt Nike sko til et nivå som er litt utenom det vanlige, og merket legger fortsatt ned ekstremt mye tid på å gjøre produktene sine enda bedre. Nike løpesko

Swoosh for alle

Tilgjengeligheten til Nike sko er kanskje det som gjør at så mange har merket øverst på ønskelisten. Det er selvsagt ikke bare sko det dreier seg om her, men det meste av aktiviteter og trening starter med føttene, og å ta vare på dem burde være en prioritering for alle som elsker å holde seg, og kroppen sin, i gang. Swoosh-logoen er blitt en global merkevare som nesten er en del av et internasjonalt språk for oss som virkelig elsker trening og friluft, aktiviteter og gode sko. Vis frem dette merket, så får du akkurat de skoene du er på utkikk etter, nesten hvor som helst i verden. Grunnleggerne Phil Knight og Bill Bowerman hadde egentlig tenkt seg en karriere som distributører for andre merker, men allerede i 1971 fant «BRS, som Nike fortsatt kalte seg, ut at de skulle lage sine egne kreasjoner. Det la grunnlaget for en global legende, og selv om starten kanskje var sped, men Phil og Bill som solgte sko fra bagasjerommet på bilene sine, virker det som om den tøffe starten bare gjorde grunnleggerne enda mer fokusert på å gjøre det best mulig. Swoosh-logoen er kanskje av litt nyere merke, men faktum er at Nike alltid har hatt et mål om å lage sko som både er teknologisk banebrytende, og tilgjengelige for alle.

Opp og frem, hele veien

Hvis man er en ekte atlet, så setter man pris på utstyr som holder den høyeste kvaliteten. Det betyr ikke at man trenger å ha et skyhøyt budsjett for sko, klær og alt det andre, for alle skal få lov å være atleter, ifølge Nike. Nike sko er laget for alle – her finner du både budsjettmodeller og de virkelig kostbare versjonene, høyteknologi for alle, som tar vare på føttene til utøvere i alle klasser og på alle nivåer. Samtidig som Nike hele tiden utvikler nye klassikere, forbedrer de som kanskje har gått litt ut på dato, og gjør teknologien tilgjengelig for deg, blir det enklere for deg å utvikle dine egne talenter, og finne den indre idrettsmannen eller -kvinnen som lurer inne i oss alle. Gjennom økonomiske kriser og harde tider, til de enklere dagene og mer solfylte horisontene, har Nike sko båret løpere og joggere, turgåere og vandrere, folk som liker kappgang og de som bare må løpe til bussen, og det har de tenkt å fortsette med, virker det som.
Her på Addnature finner du Nikes beste sko i nettbutikken vår, som er en av Norges beste, om vi tør si det selv, på alt som har med friluftsliv å gjøre. Det er en selvfølge at en legende som Nike er med oss på veien mot å gi deg enda mer treningsglede, enda mer friluftsglede, og kanskje evnen til å nå enda høyere mål? Uansett hva du trenger fra parene dine med Nike sko, så er vi her for å hjelpe deg med å finne de rette modellene.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-18:00 h
21 93 97 97
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.
Send oss en melding nå