Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Spar opptil 60%1 i sesongsalget
skinsheader
Skins - A brand born out of ambition
Skins var et av de første merkene som begynte å produsere kompressjonsklær. Allerede i 1996 hadde grunderen av Skins, skikjøreren Brad Duffy, ideen om å gjøre et klesplagg som kunne øke blodsirkulasjonen i musklene for å øke prestasjonen. I dag brukes Skins av mosjonister og atleter innen løping, sykling og trening.

Skins

1 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Størrelse

  • XS
  • S

Farge

  • Rosa

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Skins TRI400 Racer Back topp Dame Rosa
Skins TRI400 Racer Back topp Dame Rosa Rosa
Skins
TRI400 Racer Back topp Dame Rosa
Veil. pris 1 029 kr 769 kr
  • Versjoner: XSS
- 25 %

Kompresjonsklær til økt prestasjon

På Addnature finner du et variert utvalg av kompresjonsklær til friluftsliv fra merker som Skins. Nettbutikken fokuserer på å tilby et variert utvalg av klær og ustyr til friluftsmennesker av friluftsmennesker. Skins var et av de første til å produsere kompresjonsklær. De har holdt på siden 1996 og startet av skikjøreren Brad Duffy. Formålet var å kunne tilby klesplagg som kunne har som funksjon å øke blodsirkulasjonen i muskler. Hensikten der er for å øke selve prestasjonen under trening med økt blodsirkulasjon. Merket er i dag brukt av atleter og fysiske aktive personer for trening, sykling og løping.

Kompresjon på ulikt visNår det kommer til utvalget så finner du både bukser, kortbukser, løpeklær, basisklær og undertøy. En favoritt blant utøvere i utholdenhet er kalvkompresjon. Kalvkompresjon fører til økt utholdenhet og dekker leggene dine. Grunnen til at de ikke dekker føttene, er fordi du enkelt kan ha på deg sokker og bytte om de skulle bli våte. Det kan være mye å bytte til en hel kompresjonssokk, under en konkurranse. Stoffet er noe mykere over senene, for å lette på blodsirkulasjonen.Sealskinz på Addnature.no Det vil også gjøre det enklere for deg å ta disse av. Kompresjonstights i knelengde skal maksimere mobiliteten din. Kompresjonen er gradert i flere nivåer for å gi riktig støtte og kompresjon på riktig sted. Panelene er strategisk plassert for å øke blodtilførselen til muskler som trenger det. Samtidig så vil det gi både støtte og stabilitet for dine bevegelser. Du kan fint bevege deg fritt. Videre finnes det singlet med kompresjons-bh. Denne gir gradert kompresjon til støtte av muskler under trening og forbedrer restitusjonene. De kan brukes til svømming, sykling og løping uten at det gir deg gnagsår. Skulle det brukes til svømming, så reduserer materialet motstanden i vannet. Dette er en flott topp til deg som ønsker en tettere passform med god kompresjon.