Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Opptil 70% rabatt1

Sherpa

1 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Størrelse

  • XS
  • S

Farge

  • Rosa
  • Fargerik

Bærekraftsertifiseringer

  • bluesign APPROVED 1

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Sherpa Preeti tank Dame Rosa/Fargerik
Sherpa Preeti tank Dame Rosa/Fargerik Rosa/Fargerik
Sherpa
Preeti tank Dame Rosa/Fargerik
Veil. pris 559 kr 289 kr
  • Versjoner: XSS
- 48 %
SALE DEAL

Et merke for den eventyrlystne

Behagelige materialer, slik som eksempelvis en økologisk bomull eller varmende fleece. Og, med spennende designvalg i dekorasjon og snitt, og gode løsninger med tanke på bruk og møtet med omgivelsene,Sherpa Tanktop på Addnature.no er Sherpa sine klesplagg et spennende alternativ blant Addnature sitt rikholdige vareutvalg. Ikke bare har klærne vakre mønstre og gode materialer, de er også testet av sherpaene selv i Himalaya! Og alt dette med en omtanke for omverdenen.

Med gode tanker, fra Nepal til deg

Sherpa ble grunnlagt med tanken å inspirere til eventyrlyst samt å hjelpe de lokale, da særlig barn, i Nepal. Logoen deres er en form for evig-knute, dette for å minne oss alle på at alt og alle er til slutt knyttet sammen på en eller annen måte. Her møtes arbeidet for bedre infrastruktur hjemme, ønsket om å inspirere omverdenen, samt gode etiske valg i et designfokus som er vanskelig å slå.

Funksjonelt tøy skapt i Nepal

Samtidig som det er viktig for Sherpa å holde produksjonen så lokal og til stede i Nepal som mulig, er det også kvalitet i fokus. Her får du ulike plagg som er like funksjonelle som de er stilige. Kombinasjonen av design, sosial omtanke og sist produsentens forståelse og erfaring for hva som behøves, og kreves av, en mobil og aktiv tilværelse i krevende forhold er hva som gjør Sherpa et helt spesielt merke for oss i Addnature å føre. La deg inspirere av designet, støtt tankene som står bak produktene, og finn noe som passer deg i dag.