Online sykkelbutikk
Midtsommersalg | Fantastiske tilbud på en mengde klær og sko

Salming

1 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Skostørrelse

  • 46

Merker

Farge

  • Grå
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
salmingheader
Salming - Når kun det beste er godt nok
Salming har sin opprinnelse fra legenden Börje Salming og produserer sko i høy kvalitet. Skoene er designet rundt filosofien på det perfekte løpsteget og utvalget strekker seg fra asfalt til avansert terreng.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Salming iSpike Shoes Herre Svart/Grå Svart/Grå
Salming
iSpike Shoes Herre Svart/Grå
2.059 kr 1.319 kr
- 36 %
gratis frakt
  • Versjoner: US 11,5 | EU 46
Salming iSpike Shoes Herre Svart/Grå

Salming løpesko gir perfekt løpssteg og mindre skaderisiko. Vi tilbyr raske modeller for terreng og mengdeløping for seriøse utøvere.

Den svenske sportsutstyrsleverandøren Salming, ble startet av ishockey-legenden Börje Salming fra Kiruna. Bedriften leverer topp sportsutstyr innen innebandy, squash, løping, håndball, og selvsagt ishockey. Innen løpssegmentet legges fokuset på innovative funksjoner som støtter opp under det perfekte løpssteget. Vi er glade for å kunne tilby deg sko fra Salming på Addnature.no. God løpeteknikk i optimale sko, gir skadefri løping og glade utøvere, så enkelt er det!

Historien til Salming

Den sagnomsuste Börje Salming begynte sin skøytekarriere på lokale utebaner i hjembygden, og endte opp med 17 sesonger i verdens tøffeste liga, NHL. I 1991 ble han som første svenske valgt inn i ishockeyens Hall of Fame, og er ved en rekke anledninger uttatt til NHL´s All Star Team. Som utvikler av løpesko, lever han i dag etter samme mentalitet som han gjorde i sin karriere på banen; ”No nonsense”. Han gir alt når han går inn i noe, og står løpet fullt ut. Med sin samiske arv som undertone i alt hva han gjør, kjennetegnes Salming av den stillfarne roen og utholdenheten som preger en mann som stiller høye krav til seg selv. Akkurat som bedriften hans aldri går på kompromiss i sin utvikling av kvalitetssko for den dedikerte løper. Som utøver var han aldri dusinvare, også som innovatør vil han bare skape det unike, det beste som er!
På Addnature.no finner du Salming løpesko innen kategoriene:

  • Robuste terrengsko med godt grep for krevende underlag i skog og mark
  • Lette langdistansesko for harde underlag, med myk midtsåle for god følelse med underlaget, og naturlig fotbladsbevegelse
  • Avanserte trailsko for varierende underlag, passer for swimrun og orientering i kupert terreng
  • Teknisk løpssko, med god demping for mengdetrening på asfalt

Salming RunLAB

Med Salmings prinsipp om å oppnå et naturlig løpssett, ønsker de å tilby ulike sko for å møte akkurat din fot og ditt behov. Salming ønsker å hjelpe deg med å finne din optimale løpsteknikk, ikke bare for å komme opp i høyere fart og bedre tider, men for å minske risikoen for skader. Uten riktig utstyr spiller det ingen rolle om du har en ekte Salming-mentalitet i hodet. Stikk innom deres nyutviklete RunLABs. Med en full-body løpsanalyse har de verktøyet for å plukke fra hverandre din løpsstil, for eventuelt å justere noen av komponentene. Med riktig kunnskap om din fot og din løpsprofil, gjør de det tryggere og morsommere for deg å løpe hele distansen, igjen og igjen!