Online sykkelbutikk

Rossignol

2 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Merker

Farge

  • Grå
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Rossignol Templar Impacts hjelm Grå
Rossignol Templar Impacts hjelm Grå Grå
EPISKE TILBUD
Rossignol
Templar Impacts hjelm Grå
1.029 kr 519 kr
- 50 %
gratis frakt
  • Versjoner: L-XL | 59-63cm
Rossignol Templar Impacts hjelm Dame Svart
Rossignol Templar Impacts hjelm Dame Svart Svart
EPISKE TILBUD
Rossignol
Templar Impacts hjelm Dame Svart
1.100 kr 519 kr
- 53 %
gratis frakt
  • Versjoner: L-XL | 59-63cm

Vintersport fra Frankrike

Rossignol er en stor og anerkjent produsent av utstyr for vintersport. I vår nettbutikk har vi hjelmer og briller som beskytter både hodet og øynene når du farer ned bakkene. Dette er kvalitetsutstyr som du kan stole på, og vi er glade for å kunne tilby disse løsningene her hos Addnature.

Stolte tradisjoner og ny teknologi

Rossignol er en bedrift med lange tradisjoner. Firmaet ble startet opp allerede i 1907, av Abel Rossignol. Han var en håndverker som brukte kunnskapen sin til å lage solide ski av tre til å overkjempe fjellene. Med årene som gikk moderniserte selskapet seg og utvidet porteføljen. I dag produserer Rossignol både langrennsski, snowboard og alpinski. De er også markedsledende på tilbehør og beskyttelsesutstyr du trenger når det blir høy fart og stor risiko. I vår nettbutikk kan du få kjøpt en rekke hjelmer og briller for bruk i alpinanlegget.

Sikkerhet og funksjonalitet i høysetet

Brillene fra Rossignol har høyteknologisk glass som gjør at du vil se godt under varierende lysforhold. De har også en bøyning av glasset som gjør at det blir minimal forvrenging av det du ser på. Videre ser du med en gang at selskapet legger stor vekt på designen av skibrillene de produserer. Dette er utstyr for deg som setter pris på å se bra ut når du er ute i bakkene. Samtidig lar de ikke estetiske hensyn gå ut over komforten. En vattering i skumgummi og myk fleece sørger for at de ligger godt mot ansiktet og føles komfortable. Brillene kommer også i en rekke forskjellige farger,Rossignol Progress Epp slik at du kan velge noe som du føler passer til din personlighet og resten av antrekket. I tillegg til skibriller har Addnature også et godt utvalg av solide hjelmer fra denne franske produsenten. Disse produktene er utformet for å gi deg maksimal sikkerhet og beskyttelse. Samtidig ser de også bra ut, og du kan velge mellom mange varianter av farger og utseende. hjelmene har remmer som gjør det lett å justere dem slik at de sitter godt. Vatteringen på innsiden former seg etter formen på hodet til den som bruker dem. Hold også utkikk etter muligheten til å ta vatteringen ut for å vaske den, det kan være veldig praktisk. Noen av hjelmene har også fôring som hjelper deg å holde deg varm på hodet og ørene. Alle hjelmene er også laget med Rossignols egen teknologi for å sørge for at hjelmene er holdbare og gir optimal beskyttelse. Hjelmene er grundig testet, og laget for å tåle slitasje mens de fortsatt leverer fullstendig beskyttelse.