Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger til vinterens pudderjakt

Primus OmniLite Ti komfyr med drivstoffflaske og pose

ID: 435387

Veil. pris 2 749 kr
2 439 kr
- 11 %
Mva inkludert., gratis frakt
Produktet har blitt lagt til i din ønskeliste

Dette produktet kan for øyeblikket ikke bestilles i ønsket antall. Sjekk handlekurven.

Request product

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Tilgjengelig online Levering innen 1-4 virkedager

I korte trekk

Type brensel
Type brensel
Multibrenner
Produkt
Produkt
Turkjøkken med én brenner

Beskrivelse

Primus OmniLite Ti komfyr med drivstoffflaske og pose

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

OmniLite Ti er basert på samme teknologi som vårt prisbelønte OmniFuel. Denne ovnen er like pålitelig og robust, men mindre, lettere og mye mer drivstoffeffektiv. Produksjonen er tilpasset den nye generasjonen drivstoffeffektive gryter med varmeveksler, som våre Eta-gryter. Frontruten og grytestøttene er laget av titan, noe som gjør ovnen veldig stabil og lett. OmniLite Ti fungerer med gass, bensin/bensin, diesel, parafin/parafin og til og med flydrivstoff. Ved hjelp av den separate kontrollknappen kan du justere flammen til den varmen du vil ha, selv om du bruker hansker. Pakningsstørrelsen er minimal, og ovnen er perfekt for en eller to miljøbevisste mennesker som skal ut på eventyr. ErgoPump, et multiverktøy med en rengjøringsnål, en sammenleggbar frontrute, en varmereflektor, en 0,35 l bensinflaske og en praktisk og holdbar oppbevaringspose er inkludert.

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Tur, Lange turer
Hovedinformasjon
Type komfyr:
Stående kjøkken
Produkt:
Turkjøkken med én brenner
Type brensel:
Multibrenner
Modellår
2022
Artikkelnummer
435387
EAN
2200006421801

Video

Kundemeninger

4.0
5 Kundevurderinger
1 Stjerne
1
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
3
Vi utfører ikke separate vurderinger av anmeldelser for å sikre at anmeldelsene som presenteres faktisk er fra forbrukere. Alle besøkende på nettstedet vårt kan sende inn anmeldelser for våre produkter. Rangeringen er ikke knyttet til en brukerkonto eller lignende. Vi bruker et automatisert ordfilter for å unngå støtende, rasistiske eller reklameanmeldelser på et tidlig stadium. I tillegg blir innkommende evalueringer sett og kontrollert manuelt av oss. Vi sjekker blant annet innholdet i evalueringen for logiske motsetninger og andre avvik.
Fjern alle filtre
Primus OmniLite Ti komfyr med drivstoffflaske og pose
Magnus
Veldig bra kjøkken!
Oversatt fra Svensk Til originalen
Kanonkule! Har en Primus omnifuel siden før som fungerte bra. Imidlertid ble jeg sulten på grunn av lav vekt, lavere forbruk og lyddemper. Stille og bra! Den eneste ulempen ser ut til å være at med lyddemperen må du slå på to ganger for å få et spark. Opplever at det brenner mer stabilt enn før Omnifuel og brutalt stillere. Lyddemperen bør være med!
11.02.2021
Primus OmniLite Ti komfyr med drivstoffflaske og pose
Fredrik
Fredrik
Oversatt fra Svensk Til originalen
Etterlater normalt ikke lange anmeldelser, men nå kjører vi: Sikkert en flott brenner, men skulle ønske jeg hadde gått på Omnifuel II i stedet. Konstruksjonen føles slik og ingen tanker har gått i detaljer. Ben og slange går ikke i samme retning når du bretter den, så du kan ikke pakke ned fornuftig uten å bekymre deg for at den blir skadet - spesielt ikke i den medfølgende emballasjen, som i motsetning til den jeg så for Omnifuel, virker designet av noen som rett og slett ikke bryr seg om produktet. Ingen lagring for brystvortene du trenger når du bytter drivstoff, ingen reservedeler, som for Omnifuel. Føles generelt halvhjertet og tilfeldig kastet sammen. Siden den er så gjennomsiktig grådig, selges en annen lyddemper som burde vært standard hvis Primus brydde seg om å være stolt av produktet.
12.10.2020
Primus OmniLite Ti komfyr med drivstoffflaske og pose
Kkkkkkk
primus
Oversatt fra Svensk Til originalen
god
21.06.2019