Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.


Platypus

(33 Produkter)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Velg
SORTER ETTER
Side1av
1
 
SORTER ETTER
Side1av
1

Platypus sørger for gode drikkeløsninger

Holder du deg mye i aktivitet, kjenner du verdien av å ha væske tilgjengelig når tørsten melder seg. Platypus produserer gode drikkeløsninger laget av materialer av høyeste kvalitet. Drikkeløsningene veier lite og er lette å få med seg når du er på farta.

Hvordan det hele startet

Bak merket Platypus står Cascade Designs. I 1971 ble hele 50 000 personer i Seattle arbeidsløse etter at flyselskapet Boeing sa opp nesten samtlige av sine ansatte i byen. Samfunnet i Seattle ble svært preget av dette, og folk flyttet fra byen en etter en. På et tidspunkt hang det til og med en stor plakat ved flyplassen, som lød følgende: "Kan den siste personen som forlater Seattle vennligst skru av lyset?"
Jim Lea og Neil Anderson var to av de som mistet jobben i Seattle dette året. Begge var ingeniører med en stor pasjon for friluftsliv og klatring. Sammen med sin tredje partner John Burroughs, laget de i 1972 verdens første luftmadrass for friluftsliv som var selvoppblåsbar. Cascade Designs var født. I 1996 grunnla de Platypus som er resultat av frustrasjon over dårlige og upraktiske drikkeløsninger til trening og friluftsliv.

Velg blant forskjellige produkter til forskjellige formål

Menneskene bak Platypus har tatt høyde for at man har ulike behov i ulike situasjoner. Fra dette merket finner du drikkesystem til ryggsekker for tyngre og langvarige turer, drikkesystemer til dagsturer, drikkeflasker og ekstradeler. Platypus har også utstyr til å filtrere skittent vann, noe som er svært praktisk når du befinner deg i fjellområder hvor vannet kanskje er grumsete. Et filter er også greit å ha med seg når du telter eller er på campingtur.
Filteret filtrerer vann fra innsjøer, bekker eller elver til rent vann som kan drikkes. Filteret fra Platypus skiller seg fra ordinære vannfilter, hvor man bruker tyngdekraften for å filtrere. Dette er både lettere og energibesparende sammenlignet med en filterpumpe. Systemet består av to beholdere, hvor det ene fylles med skittent vann. Man plasserer posen med skittent vann høyere enn den tomme posen, eksempelvis på en stein, en gren eller lignende, og lar det skitne vannet renne gjennom slangen. Systemet kan transportere hele 8 liter vann, og er ubetalelig dersom det er langt mellom vannpostene. Vannfilteret er enkelt å rengjøre, og filtrerer opp til 1,5 liter vann i minuttet. Effektivt og lettvint!

Softbottle

Softbottle er laget av myk plast, og kan dermed komprimeres når den er tom. Når den er fylt med vann kan den stå eller oppbevares i koppeholdere. Siden dette er en svært fleksibel og plassbesparende flaske, er det et godt alternativ til tradisjonelle drikkeflasker når du er på fjelltur med stor og tung oppakning. Den sparer også miljøet ved at den kan brukes flere ganger!

Til dagsturen

Platypus har selvsagt en serie med drikkeløsninger for deg som skal på dagsturer. Når du har en liten oppakning er Tokul XC-serien ypperlig egnet for dette. Du kan velge blant 1, 3 og 5 liter volum, alt etter hva du har behov for.
Du får også beholdere til vin fra merket. Når du åpner en flaske vin skal den helst drikkes innen 2 til 8 timer. En beholder til nettopp dette formålet gjør at du kan oppbevare vinen din mye lengre uten av kvaliteten forringes. Det er lite som kan måle seg med et deilig måltid etter en lang fjelltur, med kveldssol, utsikt og et glass deilig rosé!

Fakta om Platypus

  • Grunnlagt i 1996 av Cascade Designs
  • Hovedkvarter i USA
  • Produserer funksjonelle drikkeløsninger
  • www.cascadedesigns.com/platypus
Gode løsninger til fjell og friluftsliv finner du her, både for liten og stor. Vi velger merkevarer av høy kvalitet, for det er det som gjelder når man er ute på tur. Man kommer mye lengre med godt utstyr, enten du klatrer i Alpene, ror i Mjøsa, jogger rundt Sognsvann eller sykler Birkebeineren. God tur!


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-14:00 h
21 93 97 97
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.
Send oss en melding nå