Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt
null
Pinewood – For jakt og friluftsliv
Pinewood har produsert klær og utstyr til jakt og utendørsaktiviteter siden 90-tallet. Varemerket begynte sin produksjon i kjelleren, og det første produktet ble en klassisk rutete skjorte Kanadaskjorta Classic. I dag har Pinewood et bredt sortiment av funksjonelle og robuste jakt og utendørs klær av høy kvalitet til rimelige priser.

Pinewood

1 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Størrelse

  • M

Farge

  • Oliven

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Pinewood Himalaya Activ Genser Herre oliven
Pinewood Himalaya Activ Genser Herre oliven oliven
Pinewood
Himalaya Activ Genser Herre oliven
Veil. pris 649 kr 349 kr
  • Versjoner: 48
- 46 %

Klær til jakt og friluftsliv for den kvalitetsbevisste

Helt siden Pinewood kom på markedet for rundt 20 år siden, har vi i Addnature fulgt med på kolleksjonene og utviklingen til merket.Pinewood Himalaya genser på addnature.no Dette fordi det begynte med noen få typiske herreplagg av en kvalitet som vi svært gjerne ville ha mer av, når vi skal ut i naturen. Pinewood har slett ikke skuffet. Bredden til kolleksjonene har blitt bredere og de har kvalitetsklær fra innerst til ytterst, helt fra undertøy til vann- og vindtette fleecejakker og ytterjakker. Nå dekker ikke kolleksjonene bare kvalitetsklær til menn lenger, men også til damer og barn. Pinewood er i Norge, Sverige, Danmark og Finland, og samarbeider tett om alt fra design til produksjon, import og salg.

Til lange dager ute

Spesielt liker vi buksene av syntetisk materiale som holder oss varme og tørre gjennom lange dager i fjellet. Spesielt hvis du går på jakt, så er disse buksene helt supre. De er slitesterke og flere av dem er forsterket for at du skal kunne bevege deg og fokusere på jakten. Skal du på jakt kan det være smart å velge en jordfarge som går i ett med naturen, slik at du ikke blir for synlig. Pinewood har flere farger slik at du kan velge etter smak og bruksområde. Også shortsene til Pinewood er ekstremt behagelige på og med smarte lommer med glidelås som holder på verdisakene dine. Enten du skal til fjells eller nyte campinglivet, er en shorts av polyamid midt i blinken.

Helt tørr fra innerst til ytterst

Pinewood er opptatt av at du skal kunne holde deg tørr, enten du er på jakt eller fjelltur. Derfor har kolleksjonene en stor fokus på kvalitetsklær som enten er vanntett eller beskytter deg mot vannet. Flere er også vindtette. Slik at du kan være ute lenge. Uansett vær.