Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt
Brandheader_peakperformance
Svensk funksjon siden 1986
Det hele begynte med at tre venner som elsket ski ikke skjønte hvorfor ingen laget skiklær som de faktisk ville bruke. Peak Performance har over de siste 30 årene vokst til et stort og globalt merke som er elsket av alt fra skiløpere, klatrere, golfere, seilere og løpere.

Peak Performance

7 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Størrelse

 • XS
 • S
 • M
 • L

Farge

 • Grå
 • Grønn
 • Oransje
 • Blå
 • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Peak Performance Ice Down Hooded Jacket Herre Grå
Peak Performance Ice Down Hooded Jacket Herre Grå Grå
Peak Performance
Ice Down Hooded Jacket Herre Grå
Veil. pris 2 819 kr 1 539 kr
gratis frakt
 • Versjoner: S
- 45 %
Peak Performance Freemont Shorts Dame Blå/Orange
Peak Performance Freemont Shorts Dame Blå/Orange Blå/Orange
Peak Performance
Freemont Shorts Dame Blå/Orange
Veil. pris 559 kr 409 kr
 • Versjoner: SML
- 26 %
Peak Performance 2.0 Knitted Bukser Dame Grå
Peak Performance 2.0 Knitted Bukser Dame Grå Grå
Peak Performance
2.0 Knitted Bukser Dame Grå
Veil. pris 1 129 kr 559 kr
 • Versjoner: L
- 50 %
Peak Performance Freemont Print Shorts Herre Grønn/Svart
Peak Performance Freemont Print Shorts Herre Grønn/Svart Grønn/Svart
Peak Performance
Freemont Print Shorts Herre Grønn/Svart
Veil. pris 559 kr 389 kr
 • Versjoner: L
- 30 %
Peak Performance Fremont Shorts Herre Blå
Peak Performance Fremont Shorts Herre Blå Blå
Peak Performance
Fremont Shorts Herre Blå
Veil. pris 649 kr 409 kr
 • Versjoner: S
- 36 %
Peak Performance Track Tank Dame Grå
Peak Performance Track Tank Dame Grå Grå
Peak Performance
Track Tank Dame Grå
Veil. pris 319 kr 209 kr
 • Versjoner: XS
- 34 %
Peak Performance Fremont jakke Herre Blå
Peak Performance Fremont jakke Herre Blå Blå
Peak Performance
Fremont jakke Herre Blå
Veil. pris 939 kr 549 kr
 • Versjoner: S
- 41 %

Trendsettende svensk merkevare

Er du på jakt etter klær som klarer seg så vel på fjellet som under tregrensen? I og utenfor off-pist traseen? Da er Peak Performance definitivt noe for deg! Peak Performance er et svensk merke som produserer frilufts- og funksjonsbekledning uten å holde igjen på kvalitet eller utseende.
Peak Performance ble grunnlagt i Åre i 1986 av en gjeng entusiastiske skikjørere, og denne entusiasmen preger fortsatt produksjonen. Peak Performance er i dag et av de største merkene for friluftsbekledning i hele Skandinavia. Uansett om det er en skalljakke for kjøring i dyp puddersnø ned bratte heng, eller et enkelt tilbehør som et belte, så kan du være sikker på at produkter fra Peak Performance holder kvaliteten.
Peak Performance

Fra fjellet til byen og reisen dit

Peak Performance har et bredt sortiment som dekker de fleste anledninger. I deres utvalg finner du base-layer og undertøy i merinoull, perfekte plagg for å holde deg varm og tørr på skituren eller vandringen. Dessuten finner du mellomlag og fleecejakker som fungerer for en hel rekke ulike aktiviteter. Uansett om du klatrer opp en bratt islagt foss, eller har valgt å dra på skifellene for å finne frem til urørt terreng, så kan du finne plagg som passer hos Peak Performance. I tillegg finner du også skall- og dunjakker av høyeste kvalitet. Dunjakkene fra Peak Performance holder deg varm når du trenger det som mest, og skallplaggene holder elementene ute når vinden blåser som sterkest. Når du bestemmer deg for å ta en tur lenger bort, finner du i tillegg et utvalg av duffel bags og andre praktiske vesker fra Peak Performance. Men det ikke bare på fjellet og i skibakken man trenger klær som presterer. Også ved annen trening trenger man kvalitetsklær, og du finner dem hos Peak Performance i form av for eksempel løpetights.

Basert på erfaring

Peak Performance ble startet av folk som visste hva som krevdes og hva de ville ha. Dette gjør at du kan være sikker på at de klærne som har havnet i deres sortiment, ikke har havnet der tilfeldig. Med et team av skikjørere, trailløpere og andre idrettsutøvere, kan du være sikker på at produktene fra Peak Performance testes og utvikles ved hjelp av hands-on erfaringer fra fjell og skog.
I tillegg til sine høykvalitative produkter, har Peak Performance også et stort miljø og helsefokus når det gjelder deres klær. De arbeider aktivt med holdbarheten på sine produkter, og gjør det de kan for at de skal holde så lenge som mulig. Dette gjør de gjennom å hjelpe deg som kunde med blant annet reparasjoner av ødelagte produkter og gode råd om skånsomt kleshold. Dessuten tar Peak Performance stort ansvar for sine materialer og deres opprinnelse. Alle produkter med dyrematerialer, som dun og ull, er garantert produsert under godkjente forhold. Dette gjør at du som kunde kan være sikker på at produktene fra Peak Performance ikke bare holder god kvalitet, men at de også er utviklet på trygt vis for mennesker, dyr og natur!