Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

BLACK DIAMOND
klatreskoen BLACK DIAMOND MOMENTUM
”Black Diamond Momentum er helt fantastisk!”
Marcel, Category Manager
TIL PRODUKTENBLACK DIAMOND

MÅNADENS PRODUKT

BLACK DIAMOND MOMENTUM

TIL PRODUKTEN

BLACK DIAMOND MOMENTUM – En klatresko å forelske seg i

Første inntrykk: Utseende og følelse

Vi på Addnature elsker å klatre, uansett om det er opp en bergsvegg eller innendørs på det lokale klatresenteret. Det er få sporter som tilbyr en så unik kombinasjon av adrenalin, trening og tilfredsstillelse i å klare nye utfordringer. Ubehagelige klatresko er noe som alle klatrere, særlig nybegynnere, har erfaring med.

Derfor tar vi hjertelig imot en skomodell med fokus på komfort. Månadens tester Marcel tilbød seg å finne ut om skoen holder hva den lover. Marcel har siden han var en liten gutt vært veldig glad i berg, noe som dannet grunnlaget for hans store interesse: klatring!

Ettersom jeg i det siste har spandert mye tid på bouldering-gym så kom Black Diamond Momentum virkelig til bruk. Jeg har aldri testet en klatresko med borrelås før. Det viste seg være ekstra praktisk under bouldering-sesjoner ettersom det går fort å ta de av og på ved hvillepauser. Jeg ble også imponert av den luftige teksturen i stoffet på toppen, i motsetning til en lærsko som lett kan bli for varm. Så langt var mine inntrykk av skoene kun positive. Nå gjensto bare spørsmålet: ville Momentum tilby føttene mine tilstrekkelig med støtte? Som barn ble jeg begeistret når jeg så den sorte skoesken med Black Diamond-logoen liggende på skrivebordet; Jeg elsker å teste nye produkter, særlig veldesignede produkter som Momentum.

Skoene har en enkel design men er alt annet en kjedelige. Det blå spennet gir en fin kontrast mot mønsteret på stoffet som har en dekorativ, vevd struktur. Men hvordan var den faktiske følelsen på foten da? Joda, jeg var solgt i samme øyeblikk som jeg satte skoene på føttene. Så det er sånn en behagelig klatresko kan være, tenkte jeg. Momentum har en tykk, flat såle noe som gjør den mye mer behagelig enn mer aggressive sko med buet såle. Den stabile strukturen ved tå- og hel ga inntrykket av at de hadde forsterket støtte og styvheten på sidene av skoen for ekstra stabilitet. Min personlige favorittegenskap med skoen var definitivt at toppen var i stoff. Den føltes mer behagelig mot foten og hadde en elastisk og luftig følelse.


Den praktiske testen: Mot klatreveggen!

Nå kom den artigste delen av testen. Under hver helg i seks uker lot jeg skoen vise hva den går for i forbindelse med bouldering og klatring på ledd innendørs. Det som slo med fra aller første stund, var hvor utrolig behagelig skoen var. Jeg har aldri opplevd noe motsvarende, i sammenligning med mine tidligere klatresko som vært harde og med buet såle

Tross den gode komforten tilbyr Momentum overraskende mye support. Passformen gir følelsen av et fast grep om foten og gjør at den sitter ordentlig – samtidig som det er tilstrekkelig med nærhet for å føle seg fram blant ulike forgrep. En medvirkende årsak til følelsen i skoene er det myke midtpartiet på sålen.

Toppen i stoff er definitivt «prikken over i:en». Materialet tilbyr den perfekte kombinasjonen av elastisitet og komfort, og gir ekstremt god pusteevne. Den som prøver vil fort oppdage fordelene med en sko i stoff – særlig under varme sommerdager! En annen stor fordel med en klatresko i stoff er at den ikke lukter like vondt som en lærsko. Andre klatresko begynner ofte å lukte allerede etter et par pass, mens Momentum forble helt luktfri tross intenst bruk. Enda en positiv detalj er att krittet farget av seg på materialet, hvilket ga skoene en kul, patinert look.

MER FRA BLACK DIAMOND

Konklusjon: For en sko!

Kort sagt: Black Diamond Momentum er en helt fantastisk sko! Leter du etter den perfekte klatreskoen for litt avslappende bouldering en søndag med kompisene så har du funnet rett – jeg har aldri opplevd en sko som har både høy komfort og ytelse. Den er stabil, tøyelig og behagelig. Takket være den gode pusteevnen kan den dessuten brukes i varmere temperaturer uten at det føles som at du har føttene i en badstue. Et par skor jeg virkelig ikke vil være foruten!


Black Diamond – The Climbing Professionals

Black Diamond ble grunnlagt i USA av den pasjonerte fjellklatreren Yvon Chounaird, som også var med som gründer av Patagonia. Black Diamond har gått fra å være et lite selskap som lager klatreutstyr for hånd – til å i dag være en av verdens mest populære produsenter innen sitt område. Black Diamond tilbyr pålitelig utstyr og klatresko i høy kvalitet for klatrere på alle nivåer verden over. Deres holdbare turryggsekker, telt og lykter imponerer brukerne med sin høye kvalitetsstandard. Funksjonalitet i kombinasjon med tekniske materialer har gjort produktene til klassikere for mange atleter. TIL MERKETTIL MERKET


Har du noen spørsmål?
Vår telefonlinje er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket.
Du kan i stedet finne svarene på vår side 'Spørsmål og svar'
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.