Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Løp inn det nye året - Nyt vinterløpingen uansett hastighet eller avstand

Patagonia

We´re in business to save our home planet
Patagonia, kjent over hele verden for sine klær og tilbehør i høyeste kvalitet, har satt seg som mål å gjøre alt i sin makt for å beskytte livet på vår planet. Dette innebærer å investere, ikke bare tid og krefter, men også utvikle bærekraftige produkter og donere minst 1% av fortjenesten til miljøorganisasjoner, samtidig som andre oppfordres til å gjøre det samme. Patagonia innser at det kun er sammen vi kan bevare vår vakre verden for fremtidige generasjoner.
Oppdag nye produkter fra Patagonia

Ny bærekraftig praksis for Nano Puff

Selv om den populære Nano Puff-serien ser lik ut, forbedrer Patagonia kontinuerlig bærekraftprosessene sine: resirkuleringsgraden er økt, designforbedringene reduserer avfallsprodukter, og utslippene har også blitt drastisk redusert. I tillegg ble isolasjonen i Nano Puff 2020 endret til 100% resirkulert PrimaLoft Gold Isolation Eco.

R1® AIR - Sikksakk fleece for anstrengende aktiviteter

Med sin sikksakkstruktur gir R1® AIR deg varme og pusteevne. Så du kan nyte fjellaktivitetene dine fullt ut selv i kalde temperaturer. Den lette og hurtigtørkende fleeceen er også laget av 100% resirkulert polyester.

Patagonias sosiale og miljømessige ansvar

The Activist Company1% FOR THE PLANET

Yvon Chouinard, grunnlegger av Patagonia, grunnlag sammen med Craig Mathews organisasjonen '1% for Planet' i 2002: et internasjonalt nettverk av selskaper som har forpliktet seg til å donere 1 % av sitt årlige salg til miljøorganisasjoner. Siden grunnleggelsen i 1985 har Patagonia støttet ulike miljøorganisasjoner, og donerer enten en prosent av sin årlige omsetning eller 10 prosent av fortjenesten, avhengig av hvilket beløp som er større. Innen 2019 hadde imponerende 89 millioner dollar blitt samlet inn. Formålet med denne foreningen er å motivere bedrifter og enkeltpersoner til å gi sitt eget bidrag til miljøorganisasjoner.

På tide å tenke nyttHva er så spesielt med resirkulering hos Patagonia?

Bærekraftig produksjon er viktig for at vi ikke overutnytter og kaster bort jordens ressurser. For at vi skal fortsette å kunne nyte naturen fullt ut, har Patagonia prioritert å beskytte miljøet og bruke 100% resirkulert og fornybart materiale i sine produkter. Materialdesignere og hele utviklingsteamet jobber kontinuerlig med å lage holdbare produkter av resirkulerte og fornybare materialer.

Patagonia

500 Produkter
Sorter etter