Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Patagonia

We´re in business to save our home planet
Patagonia, kjent over hele verden for sine klær og tilbehør i høyeste kvalitet, har satt seg som mål å gjøre alt i sin makt for å beskytte livet på vår planet. Dette innebærer å investere, ikke bare tid og krefter, men også utvikle bærekraftige produkter og donere minst 1% av fortjenesten til miljøorganisasjoner, samtidig som andre oppfordres til å gjøre det samme. Patagonia innser at det kun er sammen vi kan bevare vår vakre verden for fremtidige generasjoner.
Oppdag nye produkter fra Patagonia

Patagonias sosiale og miljømessige ansvar

The Activist Company1% FOR THE PLANET

Yvon Chouinard, grunnlegger av Patagonia, grunnlag sammen med Craig Mathews organisasjonen '1% for Planet' i 2002: et internasjonalt nettverk av selskaper som har forpliktet seg til å donere 1 % av sitt årlige salg til miljøorganisasjoner. Siden grunnleggelsen i 1985 har Patagonia støttet ulike miljøorganisasjoner, og donerer enten en prosent av sin årlige omsetning eller 10 prosent av fortjenesten, avhengig av hvilket beløp som er større. Innen 2019 hadde imponerende 89 millioner dollar blitt samlet inn. Formålet med denne foreningen er å motivere bedrifter og enkeltpersoner til å gi sitt eget bidrag til miljøorganisasjoner.

Patagonia: for beskyttelse av vill fiskKampen för den vilda laxen

Den ville fisken i våre farvann er truet med utryddelse hvis vi ikke reagerer og endrer vår adferd. Patagonia's 'Artifishal' film viser hvordan mennesker har klart å true villaks, hvaler og flere i deres naturlige habitat og hvorfor fiskeoppdrett og oppdrettsanlegg ikke er en løsning på dette problemet, men snarere en trussel.

Mer informasjon om filmen finner du her:

Engasjer deg og signer Patagonia's underskriftskampanje mot oppdrettsanlegg av fisk.

Patagonia

739 Produkter
Sorter etter