Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Fallende blader, fallende priser - Gjør ett kupp på produkter fra forrige sesong

Patagonia

We´re in business to save our home planet
Patagonia, kjent over hele verden for sine klær og tilbehør i høyeste kvalitet, har satt seg som mål å gjøre alt i sin makt for å beskytte livet på vår planet. Dette innebærer å investere, ikke bare tid og krefter, men også utvikle bærekraftige produkter og donere minst 1% av fortjenesten til miljøorganisasjoner, samtidig som andre oppfordres til å gjøre det samme. Patagonia innser at det kun er sammen vi kan bevare vår vakre verden for fremtidige generasjoner.

PATAGONIA TORRENTSHELL - La aldri regnet stoppe deg

Torrentshell er en klassiker blant Patagonia's regnjakker. Den siste trelagmodellen har ikke gjort noen kompromisser når det gjelder regnbeskyttelse, og er mer komfortabel og holdbar enn noen gang før. En jakke som varer livet ut - eller lenger.
Oppdag nye produkter fra Patagonia

Patagonias sosiale og miljømessige ansvar

The Activist Company1% FOR THE PLANET

Yvon Chouinard, grunnlegger av Patagonia, grunnlag sammen med Craig Mathews organisasjonen '1% for Planet' i 2002: et internasjonalt nettverk av selskaper som har forpliktet seg til å donere 1 % av sitt årlige salg til miljøorganisasjoner. Siden grunnleggelsen i 1985 har Patagonia støttet ulike miljøorganisasjoner, og donerer enten en prosent av sin årlige omsetning eller 10 prosent av fortjenesten, avhengig av hvilket beløp som er større. Innen 2019 hadde imponerende 89 millioner dollar blitt samlet inn. Formålet med denne foreningen er å motivere bedrifter og enkeltpersoner til å gi sitt eget bidrag til miljøorganisasjoner.

På tide å tenke nyttDen nye Patagonia Road til Regenerative-kolleksjonen

Patagonia gjør noe bemerkelsesverdig med sin nye kolleksjon: sammen med 150 gårder, jobber selskapet mot et mer bærekraftig landbruk. I løpet av tre år er målet å fremme sunne jordsmonn som absorberer karbon og dermed motvirker klimaendringer. For en bedre fremtid!

Patagonia

674 Produkter
Sorter etter