Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Patagonia Black Hole Tøybag 70l rød

ID: 2052311

1 979 kr
Mva inkludert., gratis frakt

Jeg ønsker å bli kontaktet når produktet er tilgjengelig igjen.

Vi lagrer din forespørselen i 3 måneder. Skulle produktet komme på lager innen det, kontakter vi deg.
Ikke tilgjengelig online

Beskrivelse

Patagonia Black Hole Tøybag 70l rød (touring red)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Denne store Black Hole Duffel kan lett romme en ukes oppakning. Den er svært værbestandig og hardfør, og beskytter utstyret ditt mot reiser og røff behandling.

Hovedrommet åpnes via et U-formet lokk med glidelås, og på undersiden er det et par nettinglommer med glidelås for ting som lett kan bli borte, for eksempel hodelykt og mobillader. En utvendig lomme med glidelås rommer alt du trenger å ha rask tilgang til. Det polstrede bunnpanelet gir struktur og bidrar til å dempe belastningen når bagasjen skal bæres. Den har polstrede, avtakbare skulderstropper som kan brukes som ryggsekk, håndtak i netting med trykknapplukking og transportløkker i hver ende som gjør det enkelt å koble sammen flere sekker. Med fire kjeder kan du feste ekstra utstyr på utsiden. Laget av 14 oz 900 denier 100% resirkulert polyester ripstop (22% løsningsfarget) med TPU-filmlaminat og fôret med 3,3 oz 200 denier 100% resirkulert polyester med polyuretanbelegg. Begge stoffene er DWR-behandlet (DWR - durable water repellent).

bluesign-godkjent stoff
Patagonia har samarbeidet med bluesign technologies siden 2000 for å evaluere og redusere ressursforbruket i materialforsyningskjeden, og for å hjelpe oss med å håndtere kjemikalier, fargestoffer og overflatebehandlinger som brukes i prosessen. bluesign technologies, som er basert i Sveits, arbeider på hvert trinn i tekstilforsyningskjeden for å godkjenne kjemikalier, prosesser, materialer og produkter som er trygge for miljøet, arbeiderne og sluttkundene. I 2007 ble Patagonia det første merket som offisielt ble en del av nettverket av bluesign-partnere. Alle tekstiler du ser som er bluesign-godkjente, tilbyr det høyeste nivået av forbrukersikkerhet ved å bruke metoder og materialer i produksjonen som sparer ressurser og minimerer påvirkningen på mennesker og miljø.

Vis alle produkter fra Patagonia Black Hole serien

Spesielle funksjoner

bluesign APPROVED

bluesign APPROVED er en sertifisering for tekstilproduksjon som sikrer at det ikke er brukt farlige kjemikalier i produksjonsprosessen. Denne sertifiseringen bekrefter at en spesifikk del av et produkt oppfyller bluesigns høye standarder, for eksempel stoffet, fargestoffet eller et tilbehør.

Fair Trade Certified

Fair Trade-sertifiserte seglet på et produkt betyr rettferdig betaling, en forpliktelse til å sikre bedre levebrød, trygge arbeidsforhold, mindre bruk av farlige stoffer og gjennomsiktige forsyningskjeder. Den sørger også for at det opprettes et samfunnsutviklingsfond som hjelper arbeiderne med å investere i skoler og sykehus.

I korte trekk

Vekt
Vekt
1.440,00 g
Volum
Volum
70,00 l
Størrelse (L x B x H)
Størrelse (L x B x H)
71 x 45 x 33 cm
Med håndtak
Med håndtak
ja
Med skulderrem
Med skulderrem
ja

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Reise
Kjønn
Herre, Dame
Veske
Produkt:
Reiseveske
Lukkesystem:
Glidelås
Materiale:
100 % Polyester
Volum
Størrelse kategori:
65 - 75 l
Dimensjon
Volum:
70,00 l
Størrelse (L x B x H):
71 x 45 x 33 cm
Vekt:
1.440,00 g
Utstyr
Med håndtak:
ja
Med skulderrem:
ja
Antall ytterlommer:
1
Antall innerlommer:
2
Materiale
Surface Coating:
PU
Bærekraftsstandard
Bærekraftsertifiseringer:
bluesign APPROVED, Fair Trade Certified
Modellår
2023
Artikkelnummer
2052311
EAN
0195699685017

Video

Kundemeninger

Si din mening. Vær først med å gi en omtale til dette produktet.