Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Opptil 70% rabatt1

Padlejakker

1 Produkter
Filter
Nullstill

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Helly Hansen Daybreaker Fleece-jakke Herre Blå
Helly Hansen Daybreaker Fleece-jakke Herre Blå Blå
Helly Hansen
Daybreaker Fleece-jakke Herre Blå
Veil. pris 669 kr 529 kr
  • Versjoner: SXL2XL
- 20 %
SALE DEAL

Yttertøy til padling

Det er viktig å ha godt yttertøy når du skal ut i naturen, og det gjelder også når du skal ut og padle. Vi har mange typer padlejakker å velge blant. Du finner alt fra solide regnjakker og skalljakker til lette vindtette varianter i utvalget vårt. Vi anbefaler at du har forskjellige jakker å velge mellom. En deilig vårdag kan det holde med en vindjakke over padlegenseren din, mens andre dager trenger du lag på lag med ull, fleece og en god skalljakke ytterst. Uansett hva du trenger og hva du foretrekker, så finner du et stort utvalg av yttertøy og jakker til friluftsglade mennesker her hos oss.

Vi har sportutstyr av topp kvalitet

Addnature er butikken for deg som er på jakt etter friluftsutstyr, klær og annet tilbehør. Vi er en gjeng med mennesker som elsker å være ute i aktivitet, og vi spesialiserer oss på å tilby alt som skal til for å gjennomføre store og små eventyr. Du finner derfor padlejakker, padlebukser og ulltøy her hos oss, samt andre friluftsprodukter som kajakk, telt og stormkjøkken. Du har lysten til å komme deg ut på eventyr og nyte naturen, og vi har produktene som får deg trygt av sted.

Hvordan velge riktig padletøy

Det finnes et hav av padleklær som padlejakker, padlegensere og luer å velge blant på dagens marked, og det er viktig å prioritere klær som holder deg varm og komfortabel. Spesialtilpassede jakker kan for eksempel strammes rundt håndleddene for å holde unna vann og en behagelig passform som gjør det enklere å padle. Det er også viktig å kle seg etter vanntemperatur og ikke bare lufttemperatur, i tilfelle kajakken velter. Husk at selv om solen skinner og det er over tjue grader i luften en deilig vårdag, kan vannet fortsatt være ganske kaldt. På mange måter kan man påstå at det stort sett alltid er vinter i Norge, dersom du tenker vanntemperatur!

Tenk over hva som er under jakken

Siden det kan være kaldt i vannet, anbefaler vi å tenke nøye over hva du har under padlejakken din. Ull er et godt alternativ, ettersom plaggene isolerer selv når de er våte. Fleece kan også være et greit alternativ. Du kan godt bruke en vindtett og vannavvisende padlejakke og -bukse over ullundertøyet. Du kan også vurdere om du vil prøve å bruke våt- eller tørrdrakt istedenfor. Du bør imidlertid være obs på at hele neoprendrakter kan fort bli for varme og lite fleksible til å padle lenge i.