Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt

Flytevester

2 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Grå
  • Rød
  • Blå

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
NRS Vista PFD Barn Blå
NRS Vista PFD Barn Blå Blå
NRS
Vista PFD Barn Blå
Veil. pris 829 kr 469 kr
  • Versjoner: XL-XXL | 164-176
- 43 %
Helly Hansen Rider Vest rød/Grå
Helly Hansen Rider Vest rød/Grå rød/Grå
Helly Hansen
Rider Vest rød/Grå
Veil. pris 669 kr 319 kr
  • Versjoner: 40/50kg
- 52 %

Flyt som en kork!

Vel, kanskje ikke like godt som en kork, men i alle fall som en smarting som husket på å skaffe seg en skikkelig flytevest. Men husk at flytevester ikke bare er det smarte valget å ta – det er også et krav om å ha riktig flyteutstyr når du skal ut i båt, enten den er stor eller liten. Loven er en ting – sikkerheten er til tider noe helt annet – de av oss som er ute på vannet ofte, og som elsker å ferdes i det blå elementet, vet at det spiller ikke så stor rolle hva som står skrevet når uhellet først er ute. Da gjelder det å være forberedt, og forberedt godt. Med en skikkelig, moderne flytevest har du lagt grunnlaget for å både ha det moro på vannet, og for å komme helskinnet hjem, uansett hva som skulle skje. NRS flytevest

Med sikkerheten i høysetet

Her på Addnature finner du ekte friluftsentusiaster, og blant oss har vi seilere, brettkjørere, surfere, syklister, løpere og mye mer. Det som er felles for alle, er at sikkerheten har en spesiell plass i hjertene våre, for hvis man ikke kommer seg helskinnet hjem igjen fra eventyr, er det ikke så mye vits igjen. Med flytevester og hjelmer, spesialsko og briller, har Addnature sitt på stell når det kommer til sikkerhetsutstyret, og flytevestene er kanskje noe av det aller viktigste. På addnature.no finner du tusenvis av produkter for friluftsfolket, og vi setter alltid sikkerheten først – og hjelper deg med å gjøre det samme, med alt fra flytevester til skibriller.

Kjært barn, mange navn, ett formål

De av oss som er litt eldre husker kanskje båtturer da vi var små, når barna måtte ta på seg slitte flytevester som kanskje hadde ligget i båthuset siden i fjor, og kanskje til og med begynte å få noen mistenkelige flekker her og der… og kanskje til og med at de voksne av og til hoppet over å ta på seg sine? De dagene er forbi – og nå finner du flytevester som ikke bare redder liv, men om vi skal si det selv, ser ganske så bra ut. Det finnes ikke en eneste god grunn til å hoppe over redningsvesten lenger. Men, selv om utseendet kanskje har blitt bedre opp gjennom årene, er formålet det samme, og uten forbedringer i funksjonen også, ville det ikke nyttet stort med designforandringer. Moderne flytevester har bedre bevegelighet og bedre passform enn tidligere, og flyteelementer og metoder har fått store moderniseringer. Det er ikke lenger isopor og andre suspekte metoder som råder – det er toppmoderne materialer, selvoppblåsende funksjoner og andre innovasjoner som gjelder, og som sørger for å holde hodet ditt over vannet med rette siden opp. Padlere og andre som rører seg mye på vannet, trenger den gode bevegelsesfriheten som en moderne flytevest kan gi, og med reflekser og funksjoner for å feste radio, lykt eller telefonen, har de aller fleste flytevester i dag en langt større sjanse for å redde skinnet ditt enn den gamle du har liggende i skjulet. Det er ikke så mange som vet at flytevester kan ha en utløpsdato, men frykt ikke. Her hos oss på Addnature er du i gode hender, og hvis du ikke er helt sikker på hvilken flytevest du burde velge, kan vi hjelpe deg med å finne den som passer best for det som du liker å drive med. Enten du padler eller segler, driver med rafting eller wakeboard, så har vi moderne og effektive flytevester som holder hodet ditt over vannet. I den raske, enkle og trygge nettbutikken vår, kan du plukke ut det du trenger i ro og mak, uten at du trenger å løpe rundt i flere titalls butikker – vi sender de nye flytevestene dine rett hjem til deg på bare noen dager!