Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Festlige juletilbud med opptil 70%¹ rabatt
Pacsafe: bagasje for å beskytte det du holder kjært
Pacsafe ble grunnlagt i 1998 av to globetrottere fra Australia, og produserer reiseutstyr med bransjeledende anti-tyveri-teknologier. Allerede 85% av utvalget er laget av resirkulerte materialer, enten Econyl-garn laget av gjenvunnet fiskegarn og annet nylonavfall eller 100% resirkulerte PET-flasker.

Pacsafe

2 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Farge

  • Rød
  • Blå

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Pacsafe Venturesafe X24 Ryggsekk Blå
Pacsafe Venturesafe X24 Ryggsekk Blå Blå
Pacsafe
Venturesafe X24 Ryggsekk Blå
Veil. pris 1 459 kr 729 kr
- 50 %
Pacsafe RFIDsafe TEC Slider lommebok Blå/rød
Pacsafe RFIDsafe TEC Slider lommebok Blå/rød Blå/rød
Pacsafe
RFIDsafe TEC Slider lommebok Blå/rød
Veil. pris 719 kr 349 kr
- 51 %

Verdensreiser uten bekymringer

Pacsafe brenner for eventyr og reiser. Men de mener også at slike reiser ikke trenger å være utrygge. Man skal kunne oppleve alt det verden har å by på av vakre naturopplevelser, spennende kulturhistorie og eksotisk gatemat uten frykt for å bli frastjålet pass og penger. Grunnleggerne av Pacsafe er selv eventyrere som har reist mye rundt i alle verdensdeler. De vet hvilke sikkerhetsutfordringer man kan møte på når man er ute i den store verden. De har derfor siden 1998 gjort det til sitt oppdrag å levere trygge løsninger til alle slags reisende og turister over hele verden, slik at man kan nyte turen med én mindre bekymring.

Tyverisikre løsninger

Pacsafe er pionerer innen utviklingen av tyverisikre løsninger for reisende. Sekkene og bagene fra Pacsafe har smarte stropper og glidelåser som kan låses på ulike måter for å hindre uvedkommende i å komme til innholdet. Glidelåsene er dessuten laget for å være ugjennomtrengelige, og mye av stoffet i Pacsafe sine produkter er spesielt utviklet for å være umulig å skjære gjennom. Tyver vil med andre ord få store problemer med å trenge gjennom sikkerhetssystemet i sekkene. Det er viktig å ta forholdsregler når man er på ukjente steder, og med Pacsafe er det enkelt å sikre de viktigste eiendelene sine på turen.

Produkter for alle slags behov

Her på Addnature vil du finne flere av Pacsafes mest populære reiseprodukter. Vi har større sekker og bager som er perfekte som reisesekker, dagstursekker og tursekker, men også mindre vesker, hvorav flere modeller kan skjules under klærne. Pacsafe tilbyr også tilbehør til ryggsekker som man kan bruke for å gjøre oppakningen ekstra sikker. I tillegg til alt dette vil du også finne lommebøker med RFID-teknologi i sortimentet vårt, som gjør at du slipper å bekymre deg for å bli skimmet av svindlere. Pacsafe er starten på en trygg og eventyrlig reise – og de beste Pacsafe-produktene finner du hos oss på Addnature!