Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Kaldere i luften, raskere på stien

Rook 65 ryggsekk Herre Svart

ID: 891023

- 15 %
RRP 1 829 kr
1 559 kr
Mva inkludert., gratis frakt
    • Svart
Produktet har blitt lagt til i din ønskeliste

Dette produktet kan for øyeblikket ikke bestilles i ønsket antall. Sjekk handlekurven.

Request product

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Tilgjengelig online
Levering innen 1-4 virkedager

Beskrivelse

Osprey Rook 65 ryggsekk Herre Svart (black)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Designet for eventyr. Med en enkel, progressiv design er Rook 65 en svært nyskapende ryggsekkspakke designet for høy komfort og en førsteklasses passform.

Rook 65 har et høyt justerbart, ventilert ryggsystem som bruker AirSpeed-suspendert mesh over et stort luftstrømshulrom. Dette gjør at kroppen kan synke ned i hoftebeltet og korsryggen i pakken, noe som forbedrer den generelle komforten og gir en veldig stabil og støttende lastbæring. Torso lengdejustering er veldig intuitiv, ved hjelp av et innovativt stige-låsesystem. Rook 65 kan justeres raskt og enkelt for å passe perfekt. For å passe til et bredere utvalg av torso-lengder, kommer disse pakkene komplett med to lasteløfterpunkter på den øvre rammen, noe som sikrer at selen forblir komfortabel i hvilken posisjon den er plassert. Et stort, høyt polstret hoftebelte gir en veldig behagelig passform og hjelper deg med å bære tyngre belastninger i pakken.

Rook har alt det viktigste for flere dagers ryggsekkturder-en stor kapasitet med øvre lokk og nedre tilgangspunkter til soveposen. En intern skillevegg har et separat nedre rom som kan løsnes når den ikke er i bruk. Flere kompresjonsstropper gjør at pakken kan forbli stabil, mens den ikke forstyrrer vannflasken. Doble hoftebeltelommer og en stor topplomme med nøkkelklips gir enkel tilgang til mindre utstyr.

Skulle du føle behovet, er Rook kompatibel med Ospreys Daylite -dagsekker, slik at du kan feste den mindre pakken på den større pakken, utvide kapasiteten og gi et alternativ når du forlater den store pakken på leiren og tar en kortere tur med din dagsekk.

Med alle disse funksjonene og fordelene, vil Rook stå overfor enhver utfordring.

Detaljer

  • Kroppsnær passform
  • Justerbar rygglengde

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Lange turer
Kjønn
Herre
Hovedinformasjon
Type:
Flerdagssekk
Type:
Ryggsekk
Bruksområde:
Trekking
Ryggsystem:
Polstret rygg
Volum
Ryggsekk volum:
65 l
Dimensjon
Ryggsekk (H x B x D):
74 x 42 x 36
Modellår
2022
Artikkelnummer
891023

Video

Kundemeninger

5.0
1 Kundevurderinger
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi utfører ikke separate vurderinger av anmeldelser for å sikre at anmeldelsene som presenteres faktisk er fra forbrukere. Alle besøkende på nettstedet vårt kan sende inn anmeldelser for våre produkter. Rangeringen er ikke knyttet til en brukerkonto eller lignende. Vi bruker et automatisert ordfilter for å unngå støtende, rasistiske eller reklameanmeldelser på et tidlig stadium. I tillegg blir innkommende evalueringer sett og kontrollert manuelt av oss. Vi sjekker blant annet innholdet i evalueringen for logiske motsetninger og andre avvik.
Fjern alle filtre
Osprey Rook 65 ryggsekk Herre Svart Svart
Johan
Veldig bra
Oversatt fra Svensk Til originalen
Helt fornøyd
08.07.2021