Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Kaldere i luften, raskere på stien
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Renn 65 ryggsekk Dame lilla

ID: 891011

- 29 %
RRP 1 829 kr
1 299 kr
Mva inkludert., gratis frakt
    • lilla
    • Grå

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Ikke tilgjengelig online

Beskrivelse

Osprey Renn 65 ryggsekk Dame lilla (aurora purple)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Designet for eventyr. Med en enkel, progressiv design er Renn 65 en svært nyskapende ryggsekkpakke designet for høy komfort og en førsteklasses passform.

Renn 65 har et høyt justerbart, ventilert ryggsystem som bruker AirSpeed-suspendert mesh over et stort luftstrømshulrom. Dette gjør at kroppen kan synke ned i hoftebeltet og korsryggen i pakken, noe som forbedrer den generelle komforten og gir en veldig stabil og støttende lastbæring. Torso lengdejustering er veldig intuitiv, ved hjelp av et innovativt stige-låsesystem. Renn 65 kan justeres raskt og enkelt for å passe perfekt. For å passe til et bredere utvalg av torso-lengder, kommer disse pakkene komplett med to lasteløfterpunkter på den øvre rammen, noe som sikrer at selen forblir komfortabel i hvilken posisjon den er plassert. Et stort, høyt polstret hoftebelte gir en veldig behagelig passform og hjelper deg med å bære tyngre belastninger i pakken. Renn har også et kvinners spesifikke ryggsystemdesign.

Renn har alt det viktigste for flere dager med ryggsekkturder-en stor kapasitet med øvre lokk og nedre tilgangspunkter for soveposen. En intern skillevegg har et separat nedre rom som kan løsnes når den ikke er i bruk. Flere kompresjonsstropper gjør at pakken kan forbli stabil, mens den ikke forstyrrer vannflasken. Doble hoftebeltelommer og en stor topplomme med nøkkelklips gir enkel tilgang til mindre utstyr.

Skulle du føle behovet, er Renn kompatibel med Ospreys Daylite -dagsekker, slik at du kan feste den mindre pakken på den større pakken, utvide kapasiteten og gi et alternativ når du forlater den store pakken på leiren og tar en kortere tur med din dagsekk.

Med alle disse funksjonene og fordelene, vil Renn stå ovenfor enhver utfordring.

Detaljer

  • Kroppsnær passform
  • Justerbar rygglengde

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Lange turer
Kjønn
Dame
Hovedinformasjon
Type:
Flerdagssekk
Type:
Ryggsekk
Bruksområde:
Trekking
Ryggsystem:
Polstret rygg
Volum
Ryggsekk volum:
65 l
Dimensjon
Ryggsekk (H x B x D):
74 x 42 x 36
Modellår
2022
Artikkelnummer
891011

Video

Kundemeninger

4.0
2 Kundevurderinger
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
2
5 Stjerner
0
Vi utfører ikke separate vurderinger av anmeldelser for å sikre at anmeldelsene som presenteres faktisk er fra forbrukere. Alle besøkende på nettstedet vårt kan sende inn anmeldelser for våre produkter. Rangeringen er ikke knyttet til en brukerkonto eller lignende. Vi bruker et automatisert ordfilter for å unngå støtende, rasistiske eller reklameanmeldelser på et tidlig stadium. I tillegg blir innkommende evalueringer sett og kontrollert manuelt av oss. Vi sjekker blant annet innholdet i evalueringen for logiske motsetninger og andre avvik.
Fjern alle filtre
Osprey Renn 65 ryggsekk Dame Grå Grå
Eva
Bra kjøp
Oversatt fra Svensk Til originalen
Stor lett ryggsekk med alt du trenger. Romslig, men fortsatt ikke for stor og passer godt på baksiden. Komplett med ekstra strenger og juster etter behov. Jeg er så glad etter turen min med denne.
21.07.2021
Osprey Renn 65 ryggsekk Dame Grå Grå
Cecilia
Ryggsekk
Oversatt fra Svensk Til originalen
Har testet dagvandring og er veldig fornøyd med bærebelte, tilbake på uhøytidelig løp 65 L
27.08.2020