Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Kaldere i luften, raskere på stien
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Renn 50 ryggsekk Dame lilla

ID: 891005

Utsolgt
Mva inkludert., gratis frakt
    • Grå

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Ikke tilgjengelig online

Beskrivelse

Osprey Renn 50 ryggsekk Dame lilla (aurora purple)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Designet for eventyr. Med en enkel, progressiv design er Renn 50 en svært nyskapende ryggsekkspakke designet for høy komfort og en førsteklasses passform.

Renn 50 har et høyt justerbart, ventilert ryggsystem som bruker AirSpeed-suspendert maske over et stort luftstrømshulrom. Dette gjør at kroppen kan synke ned i hoftebeltet og korsryggen i pakken, noe som forbedrer den generelle komforten og gir en veldig stabil og støttende lastbæring. Torso lengdejustering er veldig intuitiv, ved hjelp av et innovativt stige-låsesystem. Renn 50 kan justeres raskt og enkelt for å passe perfekt. For å passe til et bredere utvalg av torso-lengder, kommer disse pakkene komplett med to lasteløfterpunkter på den øvre rammen, noe som sikrer at selen forblir komfortabel i hvilken posisjon den er plassert. Et stort, høyt polstret hoftebelte gir en veldig behagelig passform og hjelper deg med å bære tyngre belastninger i pakken. Renn har også et kvinners spesifikke ryggsystemdesign.

Renn har alt det viktigste for flere dager med ryggsekkturder-en stor kapasitet med øvre lokk og nedre tilgangspunkter for soveposen. En intern skillevegg har et separat nedre rom som kan løsnes når den ikke er i bruk. Flere kompresjonsstropper gjør at pakken kan forbli stabil, mens den ikke forstyrrer vannflasken. Doble hoftebeltelommer og en stor topplomme med nøkkelklips gir enkel tilgang til mindre utstyr.

Skulle du føle behovet, er Renn kompatibel med Ospreys Daylite -dagsekker, slik at du kan feste den mindre pakken på den større pakken, utvide kapasiteten og gi et alternativ når du forlater den store pakken på leiren og tar en kortere tur med din dagsekk.

Med alle disse funksjonene og fordelene, vil Renn stå ovenfor enhver utfordring.

Detaljer

  • Kroppsnær passform
  • Justerbar rygglengde

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Lange turer
Kjønn
Dame
Hovedinformasjon
Type:
Flerdagssekk
Type:
Ryggsekk
Bruksområde:
Trekking
Ryggsystem:
Polstret rygg
Volum
Ryggsekk volum:
50 l
Dimensjon
Ryggsekk (H x B x D):
67 x 37 x 34 cm
Modellår
2022
Artikkelnummer
891005

Video

Kundemeninger

Si din mening. Vær først med å gi en omtale til dette produktet.