Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Mot nye topper
Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Osprey Kyte 66 ryggsekk Dame lilla

ID: 890987

- 15 %
RRP 2 089 kr
1 779 kr
Mva inkludert., gratis frakt
    • Grå
    • Blå/Bensin

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Ikke tilgjengelig online

I korte trekk

Ryggsekk vekt
1760 g

Beskrivelse

Osprey Kyte 66 ryggsekk Dame lilla (mulberry purple)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Off The Grid. Med en påvist arv er Kyte 66 en robust, høyytelses ryggsekk, designet for å være en ekte utendørs arbeidshest.

Kyte 66 er designet for middels til lang varighet med ryggsekkturister, eller eventyr der du har på deg mye utstyr. Den store kapasiteten gir plass til store utstyr eller gir deg plass til å bære mer enn bare det viktigste. Å få tilgang til dette utstyret er enklere enn noen gang før, med en stor U-glidelåsåpning på frontpanelet, som gir en enkel måte å organisere utstyret på eller finne akkurat det du leter etter. Kyte 66 har også tilgang til et øvre lokk med trekkstengning, sammen med et nedre soveposerom med avtagbar skillevegg.

Kytes ryggsystem er designet for komfort og stabilitet, med Ospreys utprøvde AirScape -bakpanel og et solid hoftebelte og sele -design, disse pakkene vil komfortabelt bære en tung last. En justerbar design lar deg enkelt tilpasse høyden på ryggpanelet ved hjelp av et krok-og-sløyfe-torso-panel. Kyte har også en kvinnespesifikk ryggsystemdesign.

Kyte 66 har mange steder for å lagre vesken din for ryggsekken, inkludert nylonforsterkede vannflaskelommer, to hoftebeltelommer med glidelås, en stor lomme foran, topplomme, lomme under lokket med nøkkelklips og hydreringshylse for ekstern tilgang.

Til slutt er Kyte 66 utstyrt med alt det viktigste for livet på stien-et integrert og avtagbart regntrekk, Ospreys Stow-on-the-Go trekking stangfeste, flere kompresjonsstropper, liggeunderlag, isverktøy og flere surring sløyfer.

Uansett om du tar tak i fjellterreng, dype skoger eller svingete stier, setter disse pakkene en definitiv målestokk for komfort og ytelse for ryggsekker.

Detaljer

  • kompresjonsremmer

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Tur, Lange turer
Kjønn
Dame
Hovedinformasjon
Type:
Ryggsekk, Flerdagssekk
Bruksområde:
Trekking
Ryggsystem:
Polstret rygg
Volum
Ryggsekk volum:
66 l
Dimensjon
Ryggsekk (H x B x D):
75 x 31 x 29 cm
Vekt
Ryggsekk vekt:
1760 g
Modellår
2022
Artikkelnummer
890987

Video

Kundemeninger

3.5
2 Kundevurderinger
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
1
5 Stjerner
0
Vi utfører ikke separate vurderinger av anmeldelser for å sikre at anmeldelsene som presenteres faktisk er fra forbrukere. Alle besøkende på nettstedet vårt kan sende inn anmeldelser for våre produkter. Rangeringen er ikke knyttet til en brukerkonto eller lignende. Vi bruker et automatisert ordfilter for å unngå støtende, rasistiske eller reklameanmeldelser på et tidlig stadium. I tillegg blir innkommende evalueringer sett og kontrollert manuelt av oss. Vi sjekker blant annet innholdet i evalueringen for logiske motsetninger og andre avvik.
Fjern alle filtre
Osprey Kyte 66 ryggsekk Dame Grå Grå
Magnus Stenmark
Kanon!
Oversatt fra Svensk Til originalen
Beste pris på nett! 🤟
02.01.2022
Osprey Kyte 66 ryggsekk Dame Grå Grå
Jenny
Litt tungt og upraktisk
Oversatt fra Svensk Til originalen
Helt ok tursekk, behagelig å bære og gjør jobben sin. Smart gjennomtenkt væskerom på utsiden, gode lommer på midjebeltet og fint med daisy-kjeder på utsiden for feste av karabiner. Godt med en fløyte på brystremmen. Noen funksjoner er imidlertid mindre gode: Den store lommen foran rommer i utgangspunktet null og ingenting. Sidene på den er riktignok elastiske, men det er ikke toppen/åpningen. Den er koblet til kompresjonsstroppene og veldig stram og dempet. Kan kjempe ned regntøyet og dessverre legge mellomlaget i ryggsekkens store rom på grunn av ikke å få plass gjennom toppen (selv om det kan ha passet i lommen hvis toppen har vært stretchy). Jeg synes også sekken generelt har ganske mange funksjoner og dermed tung vekt for mine behov. Ekstrarommet til soveposen er riktignok åpningsbart/foldbart, men ikke avtagbart. En helvetes masse glidelåser, stropper og lommer i alle retninger. Topptrekket tar opp en stor del av sekkens totale volum, mer enn jeg trenger. Det blir en mer nedstrippet lettvektsryggsekk neste gang, men for den rette kunden er denne vesken absolutt flott :)
29.10.2021