Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Enklere telting med lettvektsutstyr

Kyte 36 ryggsekk Dame Blå/Bensin

ID: 890966

1.829 kr
Mva inkludert., gratis frakt
  • Blå/Bensin
  • Grå
  • lilla
 • S/M
 • Velg Størrelse
  S/M
Produktet har blitt lagt til i din ønskeliste

Dette produktet kan for øyeblikket ikke bestilles i ønsket antall. Sjekk handlekurven.

Request product

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Standard levering fra 1-4 virkedager

Beskrivelse

Osprey Kyte 36 ryggsekk Dame Blå/Bensin (icelake green)

Denne produktbeskrivelsen er automatisk oversatt. Vi beklager eventuelle feil.

Off The Grid. Med en påvist arv er Kyte 36 en robust, høyytelses ryggsekk, designet for å være en ekte utendørs arbeidshest.

Kyte 36 er designet for korte til mellomstore ryggsekkturister, eller eventyr der du har en moderat mengde utstyr. Denne romslige pakken gir plass til masse utstyr for dine eventyr over natten. Det er enkelt å få tilgang til dette utstyret gjennom et stort tilgangspunkt med glidelås i siden, som strekker seg fra lokket til de nedre kompresjonsstroppene. Dette gir en enkel måte å få tilgang til utstyret ditt eller finne akkurat det du leter etter. Kyte 36 har også tilgang til øvre lokk med trekkstengning, sammen med et nedre soveposerom med avtagbar skillevegg.

Kytes ryggsystem er designet for komfort og stabilitet, med Ospreys utprøvde AirScape -bakpanel og et solid hoftebelte og sele -design, disse pakkene vil komfortabelt bære en tung last. En justerbar design lar deg enkelt tilpasse høyden på ryggpanelet ved hjelp av et krok-og-sløyfe-torso-panel. Kyte har også en kvinnespesifikk ryggsystemdesign.

Kyte 36 har mange steder for å lagre vesken din for ryggsekken, inkludert nylonforsterkede vannflaskelommer, to hoftebeltelommer med glidelås, en stor lomme foran, topplomme, lomme under lokket med nøkkelklips og hydreringshylse for ekstern tilgang.

Til slutt er Kyte 36 utstyrt med alt det viktigste for livet på stien-et integrert og avtagbart regntrekk, Ospreys Stow-on-the-Go trekking stangfeste, flere kompresjonsstropper, liggeunderlag, isverktøy og flere surring sløyfer.

Uansett om du tar tak i fjellterreng, dype skoger eller svingete stier, setter disse pakkene en definitiv målestokk for komfort og ytelse for ryggsekker.

Detaljer

 • kompresjonsremmer

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Korte turer
Kjønn
Dame
Hovedinformasjon
Type:
Ryggsekk
Type:
Ryggsekk
Bruksområde:
Hiking
Ryggsystem:
Polstret rygg
Volum
Ryggsekk volum:
36 l
Dimensjon
Ryggsekk (H x B x D):
70 x 33 x 30 cm
Vekt
Ryggsekk vekt:
1470 g
Modellår
2022
Artikkelnummer
890966

Video

Kundemeninger

Si din mening. Vær først med å gi en omtale til dette produktet.