Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Gjør styling enkelt med våre utvalgte antrekk

Ortovox Rock Doc Førstehjelpsskrin Blå

ID: 1557080

Veil. pris 539 kr
299 kr
- 45 %
Mva inkludert. plus Fraktkostnad
    • Blå
Produktet har blitt lagt til i din ønskeliste

Dette produktet kan for øyeblikket ikke bestilles i ønsket antall. Sjekk handlekurven.

Request product

Dessverre er ønsket produkt utsolgt

Tilgjengelig online Levering innen 1-4 virkedager

I korte trekk

Bruk
Bruk
Førstehjelpsutstyr og apotek

Beskrivelse

Ortovox Rock Doc Førstehjelpsskrin Blå (safety blue)

Du er ved foten av Buhlführe -stien ved Maukspitze i Wilder Kaiser -fjellkjeden og føler deg urolig. Du ser opp på den historiske alpinruten, hvor fjellklatringslegenden Hermann Buhl i 1943øste et av de største klatreproblemene i de østlige Alpene. Den dag i dag er turen en av de store alpinklassikerne: knapt sikret med krevende kryss og skorsteinsklatring.

Du har ikke en tung ryggsekk med deg - bare det viktigste. Men spesielt for denne typen ekspedisjoner bør du alltid ha med deg et førstehjelpssett. Fordi disse kan redde liv i en nødssituasjon. ORTOVOX utviklet ROCK DOC for nettopp denne typen alpint eventyr.

ROCK DOC er en kombinasjon av krittpose og førstehjelpssett spesielt for alpin klatrere. Krittposen kan justeres etter behov ved hjelp av et ledningssystem. Det myke indre materialet og den store åpningen betyr at du raskt kan ta tak i det du trenger. Det er et førstehjelpsrom på siden. Innholdet er fullstendig tilpasset klatring: Fra nødkortet, gjennom kompresser og gasbind, gipssett, sommerfuglelukninger og en liten saks til engangshansker i vinyl - det er plass til alt dette sammen med krittet i sidelommen.

Siden ORTOVOX ble grunnlagt har vi utviklet nødprodukter - preget av vår alpine opprinnelse. Derfor vet vi hvor viktig det riktige utstyret er både sommer og vinter.

Funksjoner

Tiltenkt bruk
Klatring, Isklatring, Buldring, Via Ferrata, Alpinklatring, Tur, Tradisjonell klatring, Multipitch, Lange turer, Korte turer
Reisetilbehør
Produkt:
Førstehjelp og sikkerhet
Bruk:
Førstehjelpsutstyr og apotek
Modellår
2021
Artikkelnummer
1557080
EAN
4250875271005

Kundemeninger

2.0
1 Kundevurderinger
1 Stjerne
0
2 Stjerner
1
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
0
Vi utfører ikke separate vurderinger av anmeldelser for å sikre at anmeldelsene som presenteres faktisk er fra forbrukere. Alle besøkende på nettstedet vårt kan sende inn anmeldelser for våre produkter. Rangeringen er ikke knyttet til en brukerkonto eller lignende. Vi bruker et automatisert ordfilter for å unngå støtende, rasistiske eller reklameanmeldelser på et tidlig stadium. I tillegg blir innkommende evalueringer sett og kontrollert manuelt av oss. Vi sjekker blant annet innholdet i evalueringen for logiske motsetninger og andre avvik.
Fjern alle filtre
Ortovox Rock Doc førstehjelpsskrin Blå Blå
Mikael
Overfylt og dårlig designet
Oversatt fra Svensk Til originalen
Jada, krittposen gjør det den skal - pent og jevnt. Men førstehjelpslommen er plassert slik at du først må ta av posen for å få tilgang til den, i tillegg griper den skikkelig inn i krittplassen. En vanlig krittveske med stor mobillomme, som er fylt med rudimentært førstehjelpsutstyr, er et mye bedre kjøp.
02.06.2022