Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt til fotturen - sko, staver og ryggsekker

ADDNATURE - BUTIKKEN SOM ELSKER EVENTYR

Eksperter på friluftsliv

Vi er klatrere, skikjørere, padlere, syklister, vandrere, surfere og løpere. Vi har en brennende lidenskap for det moderne friluftslivet. En lidenskap så sterk at vi ville realisere den ved å skape et foretak som handler om å gjøre noe vi elsker og dele det med våre kunder. Vårt første slagord ble "We've got the gear - just add nature" og foretaket fikk dermed navnet Addnature.

En del av en større enhet

Addnature ble grunnlagt i 2000, når IT-boblen sprakk og det så mørkt ut for e-handel. I 2004 åpnet vi vår første fysiske friluftsbutikk i sentrum av Stockholm, i det som tidligere var et garagelokale i Birger Jarlsgatan. Tre år senere åpnet vi vår andre butikk, og i 2012 åpnet vi barnebutikken Addnature Kids. Våren 2013 tok vi de første stegene mot å førte Addnature ut til Europa. I samarbeid med tyske Internetstores inkluderte vi sykler i vårt produktsortiment, og økte dermed vår produktbredde. Sammen med Internetstores utgjør vi en omfattende europeisk spesialist innen friluft og sykkel, der nettbutikken Bikster.se er satsningen på sykkel.

Butikken for den moderne friluftsliv-entusiasten

Vi i Addnature elsker friluftsliv og strever for være den beste butikken for alle som elsker å være ute i naturen. Det er viktig for oss at du som kunde får en god handleopplevelse. Vårt brede spekter av produkter er kombinert med kyndig kundeveiledning og relevant produktkunnskap. Vi er butikken med det store stortimentet og det personlige preget, hvor det er morsomt å handle. Dersom du trenger hjelp til å finne de riktige produktene for deg, eller har tilbakemeldinger, er du velkommen til å ta kontakt!

Kontakt oss

Du kan nå oss på e-post, Facebook og Twitter . For tips innen friluft kan du følge oss på Facebook eller sjekke ut vår blogg. Ved å melde deg opp på vårt nyhetsbrev kan du motta gode tilbud og flere tips!