Online sykkelbutikk
Klatreutstyret du trenger for å utvikles
odloheader
Alltid bra kledd med Odlo
Siden 1941 har Odlos varemerke stått for god kvalitet på produkter innen sport og aktivitet. Det er deres erfaring og høye krav på komfort, kvalitet og funksjonalitet som gjør at de klarer å produsere klær som passer til all slags vær.

Odlo

3 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Størrelse

  • XS
  • S
  • XL

Merker

Farge

  • Grå
  • Rød
  • Blå

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Odlo Zeroweight Windproof Warm jakke Dame rød
Odlo Zeroweight Windproof Warm jakke Dame rød rød
Odlo
Zeroweight Windproof Warm jakke Dame rød
1.069 kr 619 kr
- 42 %
  • Versjoner: SXL
Odlo Velocity Element Light jakke Herre Blå
Odlo Velocity Element Light jakke Herre Blå Blå
Odlo
Velocity Element Light jakke Herre Blå
1.069 kr 619 kr
- 42 %
  • Versjoner: S
Odlo Zeroweight Windproof Warm bukser Dame Grå
Odlo Zeroweight Windproof Warm bukser Dame Grå Grå
Odlo
Zeroweight Windproof Warm bukser Dame Grå
799 kr 459 kr
- 43 %
  • Versjoner: XS

Kvalitet i hver fiber til en aktiv livsstil

Det er sjelden uttrykket «to tomme hender» passer så godt som til historien bak det kvalitetsbevisste, bærekraftige og samfunnsengasjerte klesmerket Odlo. Mannen bak Odlo Fabrikker A/S, Odd Roar Lofterød, vokste opp under vanskelige forhold på begynnelsen av 1900-tallet, men det stoppet ham ikke.Treningsjakke fra Odlo på Addnature.no Han startet med en produksjon av undertøy til kvinner. Men når sønnen, som trente på juniorlandslaget på skøyter, frøs på trening, utviklet Odd Roar en ny treningsdrakt med Helanca-fiber. Treningsdrakten var så gjennomført effektiv at alle lagkameratene også ville ha en drakt, dermed var eventyret i gang. Det norske OL-laget brukte klær fra Odlo i Innsbruck i 1964 og i Sapporo i 1972. Siden da har Odlo levert treningstøy og treningsundertøy til idrettsutøvere i vintersesongen verden rundt. Det er så absolutt ikke rart at vi i Addnature har stor tiltro til klærne fra Odlo. Særlig når vi beveger oss ut i kulden.

Så lenge det finnes solide klær, finnes det ikke dårlig vær

Ja, disse sømløse, hybridkonstruksjonene fra Odlo med en vindtett egenskap som gjør at du kan holde deg varm samtidig som klærne puster. Det at klærne er sømløse gjør at du fritt kan bevege deg naturlig og slik du vil. Odlo er også opptatt av at klærne skal være lette i vekt, slik at de beskytter kroppen din mot elementene uten å tynge deg ned. I tillegg er de behandlet med en egen Odlo-effekt, en sølvbasert antibakteriell behandling som hindrer at odør produseres når du yter alt du har i snøen.

For alle sesonger

Toppidrettsutøvere i vintersporten bruker gjerne kvalitetsproduktene fra Odlo, men i 2011 lanserte Odlo en ny serie for terreng- og landeveissykling. Her er de inne med en temperaturkontroll som fungerer hele året og som er perfekt for alle temperaturer og prestasjonsnivå. Senere kom Odlo også med en serie undertøy av resirkulerte materialer for å ta sin del av den miljøbevisste klesbransjen. Etter kvaliteten å dømme, så er Odlo så absolutt her for å bli.