Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger til vinterens pudderjakt
brand_header11
Oakley - tekniske solbriller
Oakley som er grundet i California, har siden 1975 produsert tekniske, stilige og svært holdbare solbriller og briller. De ligger stadig i forkant av teknologiutvikling og er populære blant profesjonelle syklister, skiløpere, snowboardere og seilere.

Oakley

7 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Farge

  • Rød
  • Blå
  • Hvit
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Oakley MOD5 MIPS Skihjelm Herre Hvit
Oakley MOD5 MIPS Skihjelm Herre Hvit Hvit
Oakley
MOD5 MIPS Skihjelm Herre Hvit
Veil. pris 1 989 kr 1 189 kr
gratis frakt
  • Versjoner: S | 51-55cm
- 40 %
Oakley MOD 3 MIPS Snøhjelm Hvit
Oakley MOD 3 MIPS Snøhjelm Hvit Hvit
Oakley
MOD 3 MIPS Snøhjelm Hvit
Veil. pris 1 989 kr 989 kr
  • Versjoner: S | 51-55cm
- 50 %
Oakley Flight Jacket Solbriller Svart
Oakley Flight Jacket Solbriller Svart Svart
Oakley
Flight Jacket Solbriller Svart
Veil. pris 2 249 kr 1 599 kr
gratis frakt
- 29 %
Oakley Field Jacket Solbriller Blå/rød
Oakley Field Jacket Solbriller Blå/rød Blå/rød
Oakley
Field Jacket Solbriller Blå/rød
Veil. pris 2 249 kr 1 599 kr
gratis frakt
- 29 %
Oakley Frogskins Solbriller Svart
Oakley Frogskins Solbriller Svart Svart
Oakley
Frogskins Solbriller Svart
Veil. pris 1 779 kr 1 429 kr
gratis frakt
- 20 %
Oakley Flight Jacket Solbriller Svart
Oakley Flight Jacket Solbriller Svart Svart
Oakley
Flight Jacket Solbriller Svart
Veil. pris 2 249 kr 1 799 kr
gratis frakt
- 20 %
Oakley MOD1 MIPS Snøhjelm Hvit
Oakley MOD1 MIPS Snøhjelm Hvit Hvit
Oakley
MOD1 MIPS Snøhjelm Hvit
Veil. pris 1 289 kr 729 kr
  • Versjoner: L | 59-61cm
- 43 %

Populære og holdbare kvalitetsbriller

Oakley ble grunnlagt i California i 1975, og er sannsynligvis et av de mest populære merkene i verden når det kommer til sportsutstyr og briller. De har et stort sortiment av stilige og svært holdbare solbriller og briller, og de har en ledende posisjon innen utvikling av sportsutstyr. De ligger alltid i forkant av teknologien og er populære blant profesjonelle syklister, skiløpere, snowboardere og seilere. Oakley er et multinasjonalt merke som opererer i mange ulike land, og er i dag blitt en del av det italienske selskapet Luxottica. De fleste produktene designes ved deres hovedkontor i Lake Forest i California, og selskapet har i dag mer enn 600 patenter på briller, materialer og prestasjonsutstyr. Dette forklarer Oakleys motto om at «det umulige er ingen endelig slutt, men en vei som ingen hittil har gått».
Oakley sportsbriller

Nye og unike materialer

Eieren og grunnleggeren av Oakley, Jim Jannard, startet selskapet i 1975. Hans første investering var på totalt 300 dollar, og han startet selskapet i sin egen garasje. Han valgte navnet Oakley på grunn av hunden sin, som var en engelsk setter som het Oakley Anne. De første produktene ble av ham selv omtalt som Oakley Grip, og han solgte dem på ulike motorcrosstevner. Dette var sykkelgrep som var laget av nytt og unikt materiale, og som han selv hadde tatt patent på under navnet Unobtainium. I dag lages alle Oakley-briller med dette unike materialet. Etter hvert ble produktene akseptert og omfavnet av sykkelmiljøet og sakte, men sikkert begynte selskapet å gjøre overskudd hvert eneste år. I 1980 introduserte selskapet brillene som ble kjent som O-Frame, med Oakleys merkenavn på siden. Dette førte til økt gjenkjennelse og økt popularitet, og innen 1983 laget Oakley også skibriller. Oakley Frogskins fulgte like etter, og dette var briller av en mer hverdagslig designmodell. Siden den gang har selskapet utvidet porteføljen med diverse beskyttelsesprodukter og en mengde briller designet eksklusivt for BMX- og motorsykkelentusiaster.

Spesialfargede glass

I dag er Oakley et av verdens største selskaper når det gjelder briller og annet utstyr innen sport og trening, og de endte opp med å spille en viktig rolle under en dramatisk hendelse i 2010. På tragisk vis ble 33 gruvearbeidere innestengt i en gruve i Chile i hele tre uker, og redningstjenesten trengte hjelp for å beskytte øynene til arbeiderne idet de kom ut av gruven. Oakley ble kontaktet, og selskapet donerte 35 av sine Radar-solbriller, som alle filtrerer sollyset med spesialfargede glass. Dette var et tegn på Oakleys rykte for en solid kvalitet og en av de beste solbrillene på markedet. Oakley er også en av få selskapene som har US Standard Issue, noe som betyr at de bidrar med briller og solbriller til det amerikanske militæret og andre offentlige instanser. Brillene fra denne populære produsenten brukes også av mange sportslag samt av mange av verdens beste atleter.

En kombinasjon av både vitenskap og kunst

Hemmeligheten bak Oakleys imponerende suksess gjennom de siste 40 årene må sies å være selskapets unike kombinasjon og lidenskap for å kombinere vitenskapen med det kunstneriske. Sammen skaper dette den perfekte blandingen av ytelse og stil. Det er nemlig Oakleys unike passform, komfort og optiske ytelse som gjør at merket stiller i en egen klasse. For ikke å glemme at de ser særdeles kule ut! Oakley har på mesterlig vis klart å viske bort streken mellom funksjon og form ved å skape et kunstverk som faktisk kan brukes! Det som gjør Oakley-produkter så unike, er deres innovative ytelse sammen med et ultramoderne design.