Online sykkelbutikk
På farten i byen | Naviger i asfaltjungelen med stil

Norrøna Bitihorn

2 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Størrelse

  • XS
  • L

Merker

Farge

  • Hvit
  • Svart
  • Oliven

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Norrøna Bitihorn
Norrøna Bitihorn
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Norrøna Bitihorn Aero100 jakke Dame Hvit/oliven
Norrøna Bitihorn Aero100 jakke Dame Hvit/oliven Hvit/oliven
Norrøna
Bitihorn Aero100 jakke Dame Hvit/oliven
1.079 kr
gratis frakt
  • Versjoner: XSL
Norrøna Bitihorn Aero100 jakke Dame Svart
Norrøna Bitihorn Aero100 jakke Dame Svart Svart
Norrøna
Bitihorn Aero100 jakke Dame Svart
1.079 kr
gratis frakt
  • Versjoner: XS

Vær en lettvekter på fjelltur!

Bitihorn- kolleksjonen har fått navnet sitt fra et populært landemerke som ligger i nærheten av Beitostølen, og er ansett som inngangen til Jotunheimen nasjonalpark. Fjellet har fått en viktig status blant norsk friluftsliv og er kjent for sin unike og vakre utsikt. Klærne i kolleksjonen er allsidige, tekniske og lette produkter som sikter på å beskytte deg mot skiftende vind og vær mens du er i aktivitet. Norrøna Bitihorn er skapt nettopp for de som vil ha stor bevegelsesfrihet i klærne sine mens de er i aktivitet. Aller helst skal du få følelsen av å ikke ha på deg klær i det hele tatt mens du løper oppover fjellsiden på Bitihorn!

Perfekt til tur og aktiviteter

For eksempel jakkene i serien passer svært godt til aktiviteter som krever mye innsats og intensitet. Man har utformet passformen slik at den sitter tett på kroppen og beveger seg smidig sammen med kroppen din. Med andre ord vil du ikke føle deg hindret, eller ha følelsen av at du har en for stor og klumpete jakke. Du kan også tilpasse de slik som du ønsker ved hjelp av ulike funksjoner. For eksempel har man ofte borrelåser rundt ermene, slik at du kan stramme disse rundt håndleddene, samtidig har man ofte mulighet til å stramme jakken i livet ved hjelp av en snor. Dette bidrar til å holde jakken tett på kroppen, for at vind ikke skal trenge seg inn i åpninger og gjør deg kald. Ofte er også lommene i seg selv vind-beskyttet og har vannavvisende glidelåser for å skape maksimal beskyttelse mot vær og vind. Noe av det viktigste med Norrøna Bitihorn er deres fokus på pusteegenskaper og ventilasjon. Alle klærne i serien er utviklet med tanke på strabasiøse turer eller intense aktiviteter i sommerhalvåret. Nettopp derfor er det essensielt at klærne puster bra, så du ikke blir gjennomvåt av svette mens du er i aktivitet. Om svette og fuktighet ansamler seg og været plutselig skifter og blir kaldere er du i trøbbel. Dette skjer heldigvis ikke om du er ikledd utstyr og klær fra denne serien.

Lette og beskyttende

Norrøna Bitihorn har sørget for at produktene i denne serien er noen av de letteste på markedet. Dette er slik at du enkelt skal kunne pakke med deg bukser og jakker i sekken din, en jakke tar faktisk ikke mer plass enn en tennisball cirka! Dette er svært viktig for de som legger ut på eventyr og vil ha en lett oppakning, men allikevel vite at de har utstyr i sekken som kan gi dem beskyttelse mot skiftende værforhold. Buksene og jakkene i serien takler i tillegg regn ganske bra. Selvfølgelig er det her et kompromiss mellom pusteegenskaper og beskyttelse mot vann, men du kan holde deg tørr i de fleste regnskurer. For eksempel er de fleste glidelåser teipet for å gi ekstra god beskyttelse mot regn, dette innebærer at du trygt kan legge mobil eller lignende i lommene uten å måtte bekymre deg for at de skal bli vannskadet.