Norrøna

(275 Produkter)
Norrøna
Norrøna

Norrøna - Norske klær for all slags vær

Klær og ryggsekker for de med en aktiv livsstil, som liker leken design og fargevalg , samt høy kvalitet og funksjonalitet. Det hele startet med Jørgen Jørgensen, som i 1929 søkte et holdbart friluftsutstyr som passet til det norske klimaet. I dag arbeider Norrøna aktivt for å redusere miljøpåvirkningen og legger stor vekt på etisk handel.

SORTER ETTER
Side1av
5
 
SORTER ETTER
Side1av
5

Norrøna – for en aktiv livsstil

Norrøna fører klær og ryggsekker for deg med en aktiv livsstil. Deres designfilosofi kan sammenfattes i uttrykket Loaded Minimalism, med en ren design, uten å fire på kravene til funksjon. Designen er allikevel leken med fantasifulle farger. Norrøna ble opprettet i 1929 og vært drevet og eid av den samme familien. Filosofien er den samme nå som da – man streber etter å skape friluftslivklær og utstyr for utendørsbruk i verdensklasse.

Norrønas friluftslivklær i verdensklasse

Da nordmannen Jørgen Jørgensen etablerte Norrøna i 1929, var det med bakgrunn i at han selv som entusiastisk friluftsmann ikke kunne finne klær og utstyr som han syntes passet for den krasse norske naturen. Da startet han selv å produsere enkle bomullsklær og kanvasryggsekker med innovative løsninger. Allerede da var han forut for sin tid, men Norrøna fikk virkelig bevist hva de er gode for da de var først ute i Europa med å lage en jakke av Gore-Tex. Dette skjedde under 70-tallet samtidig som det kom en bølge av ytterplagg som folk ville ha, blant annet anorakkene som de er så kjente for. Siden Gore-Tex-jakken så lyset for første gang, har Norrøna vært et av de ledende merkene innen outdoor-bransjen. Deres filosofi om å lage klær for utendørsbruk i verdensklasse har fulgt selskapet hele veien. Leter du etter tekniske plagg som er perfekte for klatring, vandring, sykling, skigåing eller til løping er Norrøna et svært godt valg. Produkter fra Norrøna karakteriseres av høy kvalitet, stor teknisk funksjonalitet og en stilren design uten at det er mangel på tekniske detaljer. Samtlige produkter gjennomgår strenge kontroller og tester, alt for at sluttbrukeren skal få et plagg som lever opp til forventningene.
Norrøna

Stort utvalg

Vi fører alt du kan tenke deg å trenge for dine stunder i naturen. Fra skalljakker, bukser og shorts, til ryggsekker, luer og hansker – og vi har alt dette fra Norrøna. Foretakets produkter har ofte en ren og minimalistisk design som gjør at de passer til både kvinner og menn. Men tross den stilrene designen står funksjonalitet i sentrum, og både klesplagg og annet utstyr klarer masse slitasje og tøffe miljøer. At Norrøna er et av de ledende produsentene av friluftslivklær er derfor ikke så rart. Norrønas klær er spesielt utviklet for de unike situasjoner og værforhold som råder i naturen, og framfor alt i Skandinavia. En skalljakke fra Norrøna kan du ha glede av i mange år fremover. Siden den første Gore-Tex-jakken kom på markedet har det skjedd en hel del, og dagens skalljakker er superfunksjonelle og til å stole på i alle tenkbare miljøer. Uansett om du bruker tiden din på rolige aktiviteter i naturen, eller om du er klatrer på elitenivå, har Norrøna produkter som skulle passer til deg. En skalljakke kan like gjerne brukes på en rolig tur rundt i boligområdet ditt, som når du kjører snowboard på vinteren. Kompromissløs funksjonalitet og en attraktiv design er noe som de fleste friluftslivelskende personer søker og verdsetter på når det gjelder utstyr.

Populære produkter hos Norrøna

  • Jakker Sporty, vann- og vindtette parkaser for jenter og gutter. Disse jakkene forener et tidløst utseende med tekniske funksjoner som gi en pålitelig beskyttelse mot vær og vind. En perfekt investering foran skikkelig kalde vintre!
  • Skalljakker Fleksible, fargerike og ekstremt tekniske og slitesterke skalljakker i Gore-Tex. En skalljakke fra Norrøna er et tidløst plagg som du ikke forstår hvordan du har klart deg uten når du vel har kjøpt en.
  • Ryggsekker Ulike modeller tilpasset for enten kvinner eller menn. Perfekte for klatring og lengre turer på fjellet. Utstyrt med funksjoner som avtakbart topplokk og plass for væskesystem.

Ansvar for en bedre verden

Norrøna jobber for å fremme gode arbeids- og miljøforhold i leverandørkjedene. Foretaket har retningslinjer for etisk handel i verdikjeden, som må signeres av alle som leverer til Norrøna. Innholdet bygger på internasjonale konvensjoner relater til arbeidsforhold og miljø som er inkorporert i lovreguleringen i de fleste land. Norrøna er også medlem av Initiativ for Etisk Handel (IEH) som er en pådriver og et ressurssenter for etisk handel. Gjennom hele prosessen i produksjon av klær – fra fabrikk til butikk – ønsker Norrøna å gjøre en så liten skade på miljøet som overhode mulig. De benytter seg av miljøvennlige materialer og teknikker der det er mulig, og sørger for lang levetid på alle produktene ved å tilby reparasjon av skadede produkter. Produktene blir til med hensyn til human dyrebehandling. Er det noe i materialene som beviselig er helseskadelig eller ødeleggende for miljøet, byttes dette materialet ut.


Trenger du hjelp?
Har du spørsmål?
Kontakt våre eksperter her!
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.
Send oss en melding nå