Online sykkelbutikk
På farten i byen | Naviger i asfaltjungelen med stil

Norrøna Svalbard

4 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Størrelse

  • XS
  • S
  • M

Merker

Farge

  • Blå
  • Oliven

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Norrøna Svalbard
Norrøna Svalbard
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Norrøna Svalbard Gore-Tex jakke Herre Blå
Norrøna Svalbard Gore-Tex jakke Herre Blå Blå
Norrøna
Svalbard Gore-Tex jakke Herre Blå
4.699 kr 3.129 kr
- 1.570 kr
gratis frakt
  • Versjoner: S
Norrøna Svalbard Lightweight anorakk Herre oliven
Norrøna Svalbard Lightweight anorakk Herre oliven oliven
Norrøna
Svalbard Lightweight anorakk Herre oliven
2.299 kr 1.309 kr
- 43 %
gratis frakt
  • Versjoner: M
Norrøna Svalbard Lightweight anorakk Herre Blå
Norrøna Svalbard Lightweight anorakk Herre Blå Blå
Norrøna
Svalbard Lightweight anorakk Herre Blå
2.299 kr 1.309 kr
- 43 %
gratis frakt
  • Versjoner: M
Norrøna Svalbard Lightweight jakke Dame Blå
Norrøna Svalbard Lightweight jakke Dame Blå Blå
Norrøna
Svalbard Lightweight jakke Dame Blå
2.499 kr 1.419 kr
- 1.080 kr
gratis frakt
  • Versjoner: XS

Klær for til både hverdag og polturer

Svalbard-kolleksjonen er av ypperste kvalitet og perfekt for deg som elsker friluftsliv, også under vanskelige værforhold. Denne kolleksjonen er inspirert av våre kjente helter som oppdaget nye områder med norske flagg i hendene. Designen er derfor tidløs og et blikk tilbake på fordums storhet. Man har lånt navnet til en av jordas vakreste og villeste villmarker for å skape en av merkets mest populære kolleksjoner. Norrøna har i en årrekke produsert og designet utstyr og klær til nordiske forhold, og det blir vel ikke mer nordisk enn Svalbard? Merket har latt seg inspirere av polarhistorien, de spisse tindene og den brutale naturen i området. Dermed er alle produktene i serien svært slitesterke og har mange lure løsninger for alle slags forhold. Når man er i aktivitet eller skal ut på eventyr vil man ha bevegelsesfrihet i klærne sine, dette gjelder også klær som skal brukes i kalde forhold. Kanskje er det spesielt viktig i kalde forhold, da vil man motvirke oppsamlingen av svette og fuktighet, samtidig som man vil kunne bevege seg så fritt som mulig. Norrøna Svalbard

Anvendelige og slitesterke

Nettopp derfor er Norrøna Svalbard-serien svært anvendelige, og mer allsidige enn sammenlignbare vinterklær. Man kan enkelt justere klærne etter hvordan man selv vil ha det, eller utfordringene man står overfor. Det er blant annet spesielt viktig at buksene skal ha god ventilasjon og føles behagelig å gå ikledd, samtidig som de må kunne forsvare deg mot vindkast og regnbyger. Ofte er disse klærne laget i såkalt softshell, som er mykere og mer anvendelige enn dens plastikk-aktige storebror hardshell. Softshell er vannavvisende og tørker raskt opp igjen etter en regnskur, samtidig som den lar klærne puste, slik at du ikke blir våt og fuktig innenfra fordi det er dårlig ventilasjon. Vi nordmenn liker å dra på tur uansett værforhold. Derfor er det viktig at man er kledd godt og riktig, nettopp dette kan Norrøna Svalbard hjelpe deg med. De har gjort det enkelt for deg ved å skape allsidige og slitesterke plagg som kan vare flere sesonger uten reparasjon. Blant annet har jakkene viktige ventilasjonslommer som kan åpnes for å skape mer luftsirkulasjon om været er varmere enn forventet. De samme lommene kan lukkes om været blir kaldere igjen.

Tåler juling

En eventyrer liker klær som tåler litt juling. Klærne i denne kolleksjonen gjør nettopp det, de er utformet med tanke på de gamle polfarerne som krysset fjell, land og tinder for å nå sine mål. For å leve opp til denne historien trenger man klær som kan ta oppgaven på strak arm. På grunn av selskapets innovasjon og design føles klærne svært behagelige, du kjenner nesten ikke at du har de på! Samtidig beskytter de godt mot vær og vind. Men viktigst av alt er de veldig slitesterke, de tåler og bli brukt i røffe omgivelser og trenger sjeldent å repareres. Norrøna har greid mesterstykket av å lage slitesterke klær som tåler røffe omgivelser, som samtidig kan brukes i hverdagen uten problemer. Dette er ikke store og klumpete plagg som utelukkende holder deg varm, dette er tekniske og lette plagg som kan brukes i svært mange forskjellige omgivelser og forhold. Et lite tips! De fleste turbukser er behandlet med en finish på utsiden av stoffet som gjør dem vannavvisende. For å ta best vare på turbuksene dine slik at du har dem lengre, vær nøye med å følge vaskeinstruksjonene. Og ikke bruk tøymykner! Bruk et mildt vaskemiddel og ikke vask for ofte, men husk også at pusteevnen reduseres når plagget er skittent.