Online sykkelbutikk
På farten i byen | Naviger i asfaltjungelen med stil

Norrøna Falketind

5 Produkter
Filter
Nullstill

Kjønn

Størrelse

  • XS
  • S

Merker

Farge

  • Rosa
  • Blå
  • Svart

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Norrøna Falketind: Uteklær for enhver situasjon
Den norske sportsutstyrsprodusenten Norrøna har levert friluftsklær og utstyr til alle fag i nesten 90 år. Fra uformelle varer designet for hverdagsbruk til skiklær og neoprendrakter til vannsport i arktiske omgivelser, er produktserien mer allsidig og av høyere kvalitet enn nesten alle andre. Falketind-samlingen er Norrønas allsidige serie - ikke spesielt designet for en applikasjon, men egnet for et bredt spekter av aktiviteter og applikasjoner. Alle produktene i Norrøna Falketind-serien har til felles deres sporty-funksjonelle design, gode tekniske egenskaper og bærekraftig høykvalitetsproduksjon.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Norrøna Falketind PrimaLoft60 jakke Dame Blå
Norrøna Falketind PrimaLoft60 jakke Dame Blå Blå
Norrøna
Falketind PrimaLoft60 jakke Dame Blå
1.189 kr
gratis frakt
  • Versjoner: XS
Norrøna Falketind Flex 1 jakke Herre Svart
Norrøna Falketind Flex 1 jakke Herre Svart Svart
Norrøna
Falketind Flex 1 jakke Herre Svart
1.039 kr
gratis frakt
  • Versjoner: S
Norrøna Falketind Flex 1 jakke Dame Blå
Norrøna Falketind Flex 1 jakke Dame Blå Blå
Norrøna
Falketind Flex 1 jakke Dame Blå
1.879 kr 1.039 kr
- 45 %
gratis frakt
  • Versjoner: XS
Norrøna Falketind Alpha60 Jacket Herre Svart
Norrøna Falketind Alpha60 Jacket Herre Svart Svart
Norrøna
Falketind Alpha60 Jacket Herre Svart
1.879 kr 1.309 kr
- 30 %
gratis frakt
  • Versjoner: S
Norrøna Falketind Alpha60 jakke Dame Rosa
Norrøna Falketind Alpha60 jakke Dame Rosa Rosa
Norrøna
Falketind Alpha60 jakke Dame Rosa
1.039 kr
gratis frakt
  • Versjoner: XS

En produktserie som skapt for nordmenn

Norrøna sin Falketind-serie er laget for å passe alle sesonger og alle slags temperaturer og vær. De er spesielt utformet med et Nordisk klima i tankene. Selskapet vet at nordmenn i det langstrakte land blir utsatt for svært mye forskjellig vær og temperaturer, noen steder har man nesten fire sesonger på en dag! Nettopp derfor har Norrøna passet på at alle produktene i Norrøna Falketind-serien er fleksible, praktiske og lette i vekt. På denne måten kan man skreddersy plaggene etter hva slags vær som er utenfor vinduet og alt naturen kan utfordre oss med. Nettopp derfor har man valgt å gi navnet til produktserien etter det norske fjellet Falketind som ligger i Jotunheim. Det ser nesten umulig ut å bestige, det er flust av lange stup og dype sprekker. Samtidig byr dette området på svært mange spennende naturopplevelser hele året rundt, uansett vær. Uansett om du har klatret opp Falketind eller ikke, så er det svært sannsynlig at du føler deg tiltrukket av alle verdiene og naturopplevelsene den står for. Produktserien er spesielt utformet til å både kunne brukes på en krevende bestigning av Falketind eller en søndagstur med familien. Det finnes både ryggsekker, bukser, jakker, hansker m.m. i serien, med andre ord alt du trenger, uansett hvor utfordrende tur du skal legge ut på. Norrøna Falketind

Ventilasjon og beskyttelse

Et vanlig grep selskapet tar for å sikre at klærne deres kan brukes til mange ulike formål er blant annet å legge inn ventilasjonsåpninger i klærne sine, slik at man kan åpne disse om temperaturen skulle øke og været skifte underveis på turen. Det er nemlig essensielt at det ikke skapes for mye varme, svette og fuktighet under klærne dine. Om været skulle skifte igjen vil denne fuktigheten som har samlet seg opp bidra til at du kan bli svært kald. Noe av det viktigste er fortsatt at klærne greier å beskytte deg mot vær og vind, derfor har man på klærne satt på vannavvisende glidelåser. Dette er viktig for å hindre at det kommer vann inn i lommene dine, eller at området rundt lommene dine blir våte. Hettene på jakkene er også som oftest utstyrt med en forsterket skjerm, slik at de tåler mye ulikt vær uten å bli ødelagt. Alle av Norrøna Falketind-produktene er nemlig laget av kvalitetstøy skapt for nordiske forhold, og laget slik at du skal kunne bruke dem flere sesonger på rad uten å måtte reparere dem eller kjøpe nytt. Klærne i serien er altså allroundere og kan brukes i alle sesonger, til og med på vinteren. Da må du bare ha en tykk ullgenser under jakken og stilongs under buksen for å gi litt ekstra varme og beskyttelse. Både jakker og bukser har som oftest snøring og borrelåser som kan tilpasses formålet du skal bruke dem til. Dette er svært viktig for brukerne, man kunne ikke kalt produktene for allsidige om man ikke kunne skreddersydd dem til ulike aktiviteter. Dette er klær skapt for nordiske forhold, til alle sesonger og årstider, alle temperaturer og alt naturen har å by på.