Online sykkelbutikk
Midtsommersalg | Fantastiske tilbud på en mengde klær og sko

Nigor

0 Produkter
search.category.products.soldout

Lettvektstelt fra Nigor i ulike størrelser for både ekspedisjonsfareren og campingfantasten. Modeller i høyteknologisk utførelse - telt som tåler røffe forhold!

”Som man reder, ligger man”, et uttrykk som også stemmer godt med friluftslivets virkelighet. Fra Nigor får du lette og sterke telt som enkelt kan fraktes til akkurat det stedet du drømmer om å slå leir. Og det kan jo være hvor som helst. Ikke la noe begrense deg i din søken mot naturen! Legger man litt ekstra omtanke i forberedelser og utstyrsvalg, er sjansen stor for at man får en uforglemmelig utendørsopplevelse. Med telt fra denne lettvektsleverandøren har du all grunn til å legge ut på tur uten bekymring for tung oppakning og strabasiøs montering.

Bærevennlige telt fra Nigor

Nigor har spesialisert seg på produksjon av bærevennlige telt. Den vevde duken har et effektivt vannavvisende silikonbelegg som ikke påvirker slitestyrken. De leveres i ulik tykkelse, og teltene kategoriseres som lette telt, 3-sesongs telt, eller ekspedisjonstelt. Nigor produserer telt i typene:

  • Enmannstelt, traktformet, med bare 5 minutters monteringstid
  • Tipi telt med stang i midten, fås i ulike størrelser
  • Tunneltelt, solide og klar for litt tøffere forhold, fås i ulike størrelser
  • Romslige kuppeltelt
  • Tarp, bruk den som varmende poncho eller heng den opp som ly mot regnet
  • Separate innertelt med solid laminert bunn, lommer og myggnetting

Fersking som imponerer

Varemerket Nigor er et svært ungt foretak. Men folkene bak er langt fra ferske i gamet. Her er det snakk om dedikerte og erfarne villmarksentusiaster med mange år bak seg med design og produksjon av utendørstilbehør. Firmaet ble lansert i 2014, men har allerede skaffet seg mye oppmerksomhet for sine lettvekts telt. De mottok ”Reddot Award” i 2015 for sitt eminente solotelt. De kombinerer avansert teknologi med det ypperste av håndverk. Dette er en super aktør i teltmarkedet, med sine raffe detaljer og nyutviklete og særs stabile DAC teltstenger. De har klart å skape skarpe nyvinninger med sin Gorlyn teltdukteknologi. Kjapt oppsummert står de for superenkle og lette telt, som likevel har alt som skal til for å gi deg optimalt ly mot være og vind.
Dette er en utvikler som ikke går på kompromiss med noe når de designer telt. Det merkes i detaljene og brukervennligheten. Enten du vil bruke det som et allround telt eller har det som ditt førstevalg for høyfjellsekspedisjonen, så er dette et trygt valg uansett hvilke friluftsutfordringer du ønsker å oppsøke.