Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Opptil 70% rabatt1

NEMO

1 Produkter
Filter
Nullstill

Farge

  • Blå

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheter Mest anbefalt Pris synkende Pris stigende Rabatterte produkter
NEMO Galaxi Pawprint 3P Teppe Blå
NEMO Galaxi Pawprint 3P Teppe Blå Blå
NEMO
Galaxi Pawprint 3P Teppe Blå
Veil. pris 609 kr 359 kr
- 41 %
SALE DEAL

Nemo Equipment sørger for luksus og velvære på villmarksturen. Robuste og brukervennlige campingløsninger, prisvinnende telt, og god liggekomfort.

Hvorfor fire på kravene når du skal på utfart? Med villmarksutstyr fra Nemo kan du opprettholde et behagelig nivå på overnatting og hvile også på tur. Med deres fokus på kvalitet og funksjonelle konsepter, tas villmarksopplevelsen til et helt nytt nivå. Gjør som Paddy Pallin, vær fryktløs i ditt valg av rute. Oppsøk ukjent terreng med lettvekts kvalitetsgear fra amerikanske Nemo Equipment.
Nemo Equipment produserer en mengde smarte friluftsløsninger:

  • Prisvinnende telt
  • Tarp og ulike seil utviklet i samarbeid med NASA
  • Prisvinnende soveposer
  • Liggeunderlag
  • Oppblåsbare puter
  • Dusjinnretning med fotpumpe

Historie fylt av kreativitet og miljøansvar

Nemo Equipment ble grunnlagt i Dover, New Hampshire i 2002, på bakgrunn av et ektefølt engasjement for friluftsliv og vandring. Cam Brensinger startet opp bedriften mens han studerte industridesign. Som utvikler og selger av utendørsutstyr og telt, har han siden 2004 levert eminente telt for vandring og høyfjellsekspedisjoner. Allerede i 2005 mottok firmaet sin første utmerkelse for et av sine telt. Med sin distinkte sans for detaljer, har de også flere ganger fått pris for årets nyutvikling fra anerkjente magasiner som ”Time Magazine”, ”Popular Science”, ”Reader´s Digest” og ”Rock & Ice”. I 2009 var campingputer og liggeunderlag på markedet. Den meritterte bedriften arbeider fortsatt mot nye funksjoner som skal komme både miljøet og deg som forbruker til gode. De fokuserer på bærekraftig design, og bruker også bambus stenger og resirkulert duk, netting og bardunline, i mange av sine telt.

Prisvinnende soveposeteknologi og telt i verdensklasse

Deres sovepose med et unikt integrert innerlaken gjør at du lettere kan regulere temperaturen i soveposen. Her er det ikke snakk om å ligge fastspent i en smal trakt, dette er soveposer som er romslige nok til at du kan skifte sovestilling så ofte du vil. National Geographics ga deres sovepose prisen for årets beste utstyr. Vekt kan være turfolkets verste fiende, og Nemo sørger for å gi deg teltvarianter av det superlette slaget. De har utviklet høyst mobile anordninger for ly, hvor de strukturelle elementene gjør at det å ta dem ned og legge dem sammen, er gjort i en håndvending. Enkelte har spesielt utviklete lavtrykks luftbjelker, som erstatning for de tradisjonelle aluminiums stengene. Firmaet leverer alt fra lette enmanns tunneltelt til de prisvinnende store romslige familieteltene for bilferie og mer opparbeidede campleire.