Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Opptil 70% rabatt1
Flasker
Nalgene – Your bottle for life
Nalgenes historie startet i New York allerede i 1949 av kjemiker Emanuel Goldberg og har siden da utviklet seg til et velkjent, populært merke. Nalgene vil forenkle menneskers hverdagsliv samtidig som man har stor respekt for miljøet. Derfor har man tatt frem flasker for trening, fotturer og ekspedisjoner. Flaskene er kjente for sin holdbarhet og er helt fri for BPA.

Nalgene

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Miljøsikre plastflasker fra Nalgene

Det amerikanske merket Nalgene produserer BPA-frie plastflasker som kan brukes igjen og igjen. BPA står for Bisenfol A og er et hormonforstyrrende stoff som kan være skadelig for øynene, irriterende for luftveiene og allergifremkallende ved hudkontakt. BPA er den viktigste byggesteinen i en type hardplast som heter polykarbonatplast som tidligere ble brukt i drikkeflasker. Dette er dog et stoff som drikkeflasker ikke lenger burde lages av, da det finnes alternativer som er sunnere for både menneske og miljø. Materialet som flaskene fra Nalgene lages av heter Tritan™ og er svært slitesterkt. De ferdige produktene testes alltid i henhold til retningslinjene fra amerikanske FDA (Food and Drug Administration).
Det hele startet tilbake i 1949 i Rochester, New York, da kjemikeren Emanuel Goldberg laget den første pipetteholderen i plast. Han startet så selskapet Nalge Company med tre andre arbeidere. Og i flere år var det laboratorieutstyr de produserte, men det verserte rykter om at noen av disse Nalgene-flaskene også ble brukt av vitenskapsfolk utenfor laboratoriet på ekskursjoner og turer i fjellheimen. Dette ble begynnelsen på produksjon av utendørsutstyr som skulle gjøre Nalgene så populær. I dag opererer selskapet med det noe beskjedne, men likevel treffende mottoet om at de ønsker å gjøre livet enklere for sine forbrukere, samtidig som de respekterer miljøet.

Flasker med smarte løsninger

Nalgene har etter hvert vokst seg til å bli en av verdens ledende produsenter av utendørsutstyr, og det ikke uten grunn. Flaskene og beholderne de produserer, er helt perfekt å ha med seg på tur – enten man ønsker å ha med seg saft, vaffelrøre eller sjampo. De kommer alle med praktiske funksjoner, som for eksempel ulike typer lokk alt ettersom hva du skal bruke flasken til. De fleste korkene eller lokkene er festet til flasken gjennom en smart ring rundt åpningen, dette gjør de enkle å bære, samtidig som du unngår å irritere deg over at du mister korken. Noen lokk kommer med drikketut, mens andre må skrus helt av slik at du drikker direkte fra flaskeåpningen. De fleste flaskene har ganske vid åpning, dette gjør de enkle å rengjøre, samtidig som man kan få plass til for eksempel isbiter oppi for å holde drikken ekstra kald om sommeren. De flaskene som har smalere åpning, gjør de enklere å drikke av for eksempel for barn. Men Nalgene har også en egen serie beregnet for barn hvor flaskene er utformet slik at det er enklere for barnet å gripe tak i flasken. Alle flasker fra Nalgene kommer med smarte målestreker, slik at du enkelt og greit kan måle opp drikken din før du skal ut på tur.

Fargerikt og variert utvalg av flasker på Addnature.no

I dag finnes det svært mange produsenter av drikkeflasker på markedet, så hvorfor skal du velge akkurat Nalgene? For å gjøre deg litt mer overbevist på hvorfor du burde velge akkurat denne flaskeprodusenten, har vi samlet sammen fordelene man får ved å ta i bruk flasker fra Nalgene:

  • Svært lang holdbarhet. Disse flaskene har du i lang tid hvis du tar riktig vare på dem.
  • Slitesterkt materiale. Materialet som flaskene er laget av tåler svært mye og gjør at flaskene praktisk talt er umulig å ødelegge. De er også uten miljøstoffet BPA.
  • Flaskene kommer i ulike størrelser slik at du kan finne en som passer for akkurat deg.
  • Flasken passer like bra på jobben eller barnehagen som på fjelltur.
  • På grunn av den vide åpningen er de svært enkle å rengjøre.
  • Nalgene har lang erfaring i produksjon av drikkeflasker.
  • De kommer i mange forskjellige friske farger for deg som liker det.
  • Målstrekene gjør det enklere å måle opp drikke, for eksempel saft.
  • Egen serie for barn med gripeflate beregnet for små hender uten finmotorikk.

Du finner et bredt og fargerikt utvalg av flasker fra Nalgene hos Addnature. Her vil du kunne finne en ny drikkeflaske til hele familien som kommer til å holde i flere år fremover. Denne vil bli din nye følgesvenn på eventyr i fjellet, men kan like godt brukes på jobben eller når du er hjemme. Velkommen til addnature.no!