MSR

(196 Produkter)
MSR

Mountain Safety Research

Mountain Safety Research startet i USA som et korstog av en mann i 60-årene for å trekke oppmerksomhet til behovet for større sikkerhet og kvalitet i klatring. I dag er MSR et globalt selskap med et bredt produktspekter innom friluftsliv. Blant annet telt, gasskjøkken, vannrensere, truger og klatreutstyr. Sannsynligvis en av verdens største produsent med salg i over 30 land.

SORTER ETTER
Side1av
4
 
SORTER ETTER
Side1av
4

MSR – en leverandør av sikkerhet og funksjonalitet til fjellgeiter

MSR står for Mountain Safety Research, og bak dette navnet skjuler det seg 45 års erfaring med produksjon av fjellutstyr til friluftsentusiaster. Selskapet ble startet opp med ett eneste mål i fokus: å gjøre turene tryggere for fjellgåere og -klatrere, og gjennom den etter hvert stadig bredere kunnskapen om ingeniørvitenskap som selskapet besitter, har det kunnet utvikle bedre løsninger på de utfordringer man som fjellklatrer og -gåer møter til fjells. Det faktum at de som jobber hos MSR i tillegg til å være ingeniører og tenkere også er aktive utendørsentusiaster, gjør at de virkelig vet hva de snakker om når de ønsker å utvikle enda bedre turutstyr for de som elsker livet utendørs.
Og det var nettopp en fjellklatrer og ingeniør som grunnla MSR. Han het Larry Penberthy og startet det Seattle-baserte selskapet i 1969 med ideen om at bedre og tryggere utstyr som man kan stole på når man er ute på tur, er nøkkelen til å låse opp et enda bedre eventyr. Denne filosofien gjelder fortsatt for selskapet den dag i dag. En av de tingene som kanskje gjør dette merket mest unikt fra et produksjonsperspektiv, er at flere av produktene fortsatt blir produsert i underetasjen fra der konseptet har blitt utviklet. Nærhet fra idé til produkt er kanskje nøkkelen til suksess, det har i alle fall vist seg å fungere for Mountain Safety Research.

Utstyr som gjør fjellturen mer praktisk

Når man skal ut på tur, uansett om det er snakk om en dagstur i skogen eller om man skal tilbringe flere dager på fjellet, så er det viktig å ha med seg funksjonelt og smart utstyr som tar liten plass i sekken og som veier lite. Det er akkurat dette du får med produktene fra MSR. I sortimentet deres finner du blant annet:
  • Vannfiltre
  • Primuser
  • Kopper
  • Kniver
  • Skjærebrett
  • Kjeler, kasseroller og stekepanner
Med andre ord finner du alt du trenger for å lage mat ute i det fri på den enklest mulige måten. Materialene som kasserollene og stekepannene lages av, er ekstremt motstandsdyktige og forhindrer for eksempel at maten setter seg fast. Materialene som brukes er blant annet rustfritt stål, titan og ultralett hardanodisert aluminium. Blant sortimentet finner du også smarte pakkeløsninger, for eksempel et lite, smart matlagingssett som inneholder alt du trenger for å lage mat til deg og partneren din når dere er på tur. Smarte løsninger er nemlig helt essensielt i MRS utforming og produksjon av utstyr. I tillegg til å være spesialist på praktisk utstyr til matlaging, har de også spesialisert seg på sikkerhetsutstyr til klatrere, som for eksempel tau og isøkser, samt telt og gåstaver.

Selskapets samfunnsansvar

På nettsidene til selskapet kan man lese at MSR Global Health ble til med troen på at selskapets teknologier kan skape varig endring i verden. Dette initiativet samarbeider med både statlige og ideelle organisasjoner hvor fokuset er å forbedre tilgang til mat, vann, husly og mobilitet i utsatte områder i utviklingsland. Selskapet har sterk tro på at den samme ingeniørvitenskapen som skaper utstyr til utfordrende utemiljøer kan finne løsninger som vil forbedre livene til mennesker i avsidesliggende landsbyer som sliter med å finne vann som trygt kan drikkes. Det første produktet til MSR Global Health hadde sin debut i 2015 og var utviklet i samarbeid med PATH, en ledende organisasjon innen global helseinnovasjon. Det lille apparatet har navnet SE200™ Community Chlorine Maker og produserer klor bare ved bruk av vann, salt og elektrisitet fra et bilbatteri som kan lades opp. Dette brukes til å gjøre vannet drikkbart for lokalbefolkningen.

Et bredt utvalg hos Addnature

På Addnature.no finner du en lang rekke utstyr fra Mountain Safety Research i kategorier som for eksempel friluftsliv og klatring. Hvis du ønsker å holde deg oppdatert på hva som er siste nytt innen utstyr til fjellturer, kan det være lurt å bla seg gjennom disse smarte produktene fra MSR. Hos Addnature får du gratis frakt hvis du handler for over 500 kr, så det er bare å finne dine favorittprodukter i sortimentet med det samme.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-14:00 h
21 93 97 97
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.
Send oss en melding nå