Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.


Mountain Hardwear

(44 Produkter)

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Velg

  Kundeanmeldelser

Valgt:
BrandHeader_MountainHardwear
Mountain Hardwear

Mountain Hardwear - Living boldly

Det å være modig og utfordre seg selv, skriver Mountain Hardwear under på. De har som mål å tilvirke produkter av skikkelig høy kvalitet, til alle som trenger perfekt funksjon for sine eventyr. For Mountain Hardwear handler det om å gjøre utstyr og klær som gir deg en bedre opplevelse.

SORTER ETTER
Side1av
1
 
SORTER ETTER
Side1av
1

Mountain Hardwear – med fokus på kvalitet

Mountain Hardwear

Mountain Hardwear – med fokus på kvalitet

Mountain Hardwear er et merke som fokuserer på kvalitet. Det ble grunnlagt av lidenskapelige friluftslivsjeler som mente at markedet for friluftslivklær ble mer og mer preget av kapitalistisk tankegang. Resultatet ble kvantitet fremfor kvalitet. Menneskene bak Mountain Hardwear tok saken i sine egne hender og dannet sitt eget merke som kunne tilby solide friluftslivklær av høy kvalitet.

Gode produkter laget av en ivrig gjeng

Mountain Hardwear-ansatte lidenskapelig opptatte av å lage gode produkter. Teamet bak Mountain Hardwear er en stolt gjeng av innovative og kreative mennesker. De liker utfordringer og leter hele tiden etter de beste ideene. Ved å holde fabrikken liten, får de muligheten til å ha en jordnær og team-orientert holdning hvor alle kan bidra.

Klatre til toppen

Mountain Hardwear ble grunnlagt i 1993, og i over 20 år nå har de jobbet som et team for å gi friluftslivelskere kvalitetsklær. Siden starten har merket vært opptatt av fjellet. Både som en metafor, og det konkretet fjellet. Metaforisk mener de at man bør ta imot utfordringer med åpne armer. Bestige det høyeste fjellet og stå på toppen, ydmyk, og skue ut over det man har gjennomført. Denne holdningen ligger til grunn for at de har fulgt drømmene sine i med- og motgang. Alltid på leting etter den neste utfordringen og den neste fjelltoppen. I dag kan de vise til en stor kolleksjon av kvalitetsplagg for friluftslivbruk. Plaggene deres passer både for den profesjonelle polfarer og fjellklatrer, som til deg som tar et par årlige turer i skogen.

Materialene som definerer klærne

Mountain Hardwear utvikler produkter som kombinerer tekniske materialer med nye og utprøvende designløsninger. Dette har gjort at de har fått en solid plass på markedet for utendørsklær. Av teknologi kan for eksempel deres aktive nedkjølingsteknologi som reagerer på svette, og som aktivt kjøler ned kroppen nevnes. Dette gjør at du lengre kan holde ut på tur, uten å bli ubehagelig varm og klam. I tillegg benytter de seg av merinoull for å bevare varmen i plaggene sine. Merinoullen er kjent for å varme når det er kaldt, samtidig som den svaler ned når det er varmt. Mountain Hardwear er opptatt av å kombinere naturlige materialer med nymotens tekniske løsninger for å gi deg som forbruker det beste på markedet. De benytter seg også av en ekstrem vannresistent teknologi som heter Q. Shield. Denne teknologien siger inn i molekylene på klærne, og gjør at de holder seg bevegelige og myke selv om de er vannavstøtende.

Vær miljøbevisst i naturen

Mountain Hardwear er opptatt av at produktene de lager skal være laget på en bærekraftig måte. De prøver alltid å senke utslipp av unødvendige kjemikalier til et minimum. Samtidig er de opptatte av sitt sosiale ansvar. Det er viktig for dem at alle som er med i produksjonen av klærne til Mountain Hardwear har gode arbeidsvilkår, blir godt betalt og at de ikke blir diskriminert.

Stikkord som kan oppsummere Mountain Hardwear:

  • Miljøbevisste
  • Utfordringssøkende
  • Lidenskapelig opptatt av friluftsliv
  • Kvalitet

Klær til alle værforhold

Mountain Hardwear fører klær til alle tenkelige værforhold og utendørsaktiviteter. De støtter en rekke forskjellige alpinister og idrettsutøvere som gir tilbakemelding på hva som kan forbedres. Trenger du en jakke til fjellturen eller en vann- og vindtett bukse når du står på ski? Da kan Mountain Hardwear være merket du leter etter. De har en stor kolleksjon av friluftslivklær til både dame og herre. Klærne sørger for at du ikke bare holder deg varm og tørr, men de kommer også i en rekke stilige farger og modeller. Du kan i tillegg få deg ryggsekk og telt fra merket. Alt laget med den samme lidenskapelige fokuset på kvalitetsmaterialer som er laget for å vare lenge. Du finner Mountain Hardwear og en rekke andre merker i nettbutikken vår. Vi fører det meste som kan tenkes til friluftslivsbruk og de fleste aktiviteter av utstyr og klær.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-14:00 h
21 93 97 97
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.
Send oss en melding nå